"Temporary" Solution
Onkohan kenelläkään muilla niitä kuuluisia "väliaikaisratkaisuja, jotka tuppaavat kestämään useamman vuoden?" Meillä niitä tuppaa välillä tulemaan ja eteisen portaissa roikkuu jälleen yksi sellainen.

Käytiin koko perheen voimin jokuaika sitten IKEAssa ja päätettiin ostaa neidille tämä kuvissa roikkuva punainen keinu. Kaikki lähti siitä, että meidän työhuoneen katossa on koukku. Olin aivan varma, että keinu mahtuu oikein hyvin keikkumaan työhuoneessa, mutta toisin kävi. Johonkin se oli laitettava ja eteisen aulasta oli sille mentävä tila. Kummasti silmä on tähänkin ratkaisuun jo tottunut eikä keinu oikeastaan ole tielläkään. Neiti tuntuu keinussa viihtyvän ja se on hyvä. Ehkä ensi kesänä saamme keinun sitten vaikka vietyä ulos. 

Mukavaa viikonloppua Sinulle! Have a great weekend!

We bought a swing and it was too long where it was meant to be. Now it's on the hallway. Works ok.

HuGs
-S-

10 kommenttia

 1. Ei paha paikka keinulle tuokaan...sopii hyvin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, Kiitos, kyllähän se tuossa mahtuu olla ja tyttö tykkää =D

   Poista
 2. Mekin ollaan harkittu tota keinua parruun roikkumaan, mutta toistaiseksi jäänyt harkinta-asteelle..saa nähdä miten talvi muuttaa mielen sitten. Hyvin tuo teille istuu kuitenkin! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ostos tuli ihan yllätyksenä. Keinua oli pitkään kaavailtu pihalle, mutta ei tässä tohinassa ole taas kaikkea kerenny tehdä. Mies rakensi liukumäki tornin metsänreunaan ja leikkimökkiin terassia, joten keinu jäi ensi keväälle. Siksi ajatus sisäkeinusta tuli kaupassa mieleen. Toimiihna tuo tuossa ja neiti tykkää. Ja saa sen tosi nopeasti siitä napattua pois =D Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Meillä on liikaa vanhoja löytöjä eli lipastoja sun muuta tässä asunnossa, mutta kun isompaan ollaan muuttamassa, niin niille on siellä paikkansa. Mutta siitä syystä täällä moni juttu on vähän väliaikaistilassa...
  Teillä on niin mukavan näköistä ja keinukin sopii hyvin tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kirsikka ❤ Olin itse tuossa asiassa ihan samanlainen. Hillosin kaikkea vanhoja löytöjä kerrostalokämpään ja nyt ne ovat täällä omakotitalossa löytäneet paikkansa, ainakin suurin piirtein.

   Poista
 4. Löysin blogisi ja klikkasin itseni lukijaksi :)

  Kivasti sopii keinu tuohon. Lapsella on ainakin hauskaa. Katseeni kiinnittyi tuohon ihanan näköiseen lipastoon.
  http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, tervetuloa!! Kävinkin jo vastavierailulla moikkaamassa =) Joo toi lipasto on vanha 50-luvun yläkaappi johon iskettiin pyörät alle =)

   Poista
 5. No mutta tuohan on hyvä paikka. Ja, mikä parasta keinuminen saa jatkua talvellakin. En tiedä, pitäisikö meidän trampoliini viedä autotalliin, kun poika tykkää siinä niin kovasti pomppia ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit, talvi on pikkuhiljaa tulossa eikä näissä sateissakaan ole mukava ulkona keinuskella =) Autotalli vois olla ihan huippu idea =D Ja säilyykin paremmin sisätiloissa, kun ulkona pakkasella!!

   Poista