Darkened Days


Marraskuu alkaa lähentyä loppuaan. Ensi viikonloppuna sytytetään ensimmäinen adventti kynttilä ja joulun aika voidaan julistaa virallisesti alkaneeksi. Työpäivän jälkeen ei tunnu paljon valoa enää riittävän, joten on parempi turvautua tunnelmointiin ja fiilistelyyn. 

Tänään tuli töissäkin viriteltyä joulufiilistä ripustelemalla jouluvaloja ja koristeita. Perjantaina vietetäänkin pikkujouluja työpaikalla. Tonttuilua luvassa ihan luvan kanssa. Aloitimme tänään myös joulujuhlaesitysten harjoittelun. Onneksi H-hetkeen on vielä aikaa. Oman lapseni ensimmäinen joulujuhla on tulevana maanantaina. Kyllä, nenäliinat valmiiksi odottamaan ❤

Viikonloppuna Turun Tuomiokirkon jouluvalot sytytettään lauantaina. Vaikka koko elämäni olen näillä kulmilla asunut, en ole koskaan ollut katsomassa jouluvalojen sytyttämistä. Tänä vuonna kuitenkin ajattelimme mennä katsomaan kyseisen spektaakkelin, koska neitimme on ihan höpönä jouluvaloihin.  On tässä vielä muutama päivä viikonloppuun...katsotaan 

HuGs
-S-


8 kommenttia

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Mukavaa torstaita sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti. Ihanaa kun kävit kommentoimassa ❤ pahoittelut, että vastaaminen kesti. Ihanaa ensimmäistä adventtia sinulle!

   Poista
 2. Tunnelmallista fiilistä sekä kuvien että sanojen muodossa. Tuli jouluinen olo. Siihen saattaa kyllä vaikuttaa pikkuisen vielä sekin, että ulkona satelee hiljakseen lunta :)

  Sinulla onkin tänään tunteikas ilta luvassa, kun on lapsesi ensimmäinen joulujuhla. Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Joulua yritetetään fiilistellä niin paljon kuin sairauksilta pystytäään. Meillä neiti sitten on keuhkokuumeessa. Perjantaina nousi kuume, joten joulujuhlat jäivät tänä vuonna sitten väliin. No onneksi juhlita tulee vielä...

   Poista
 3. Oih, ensimmäinen joulujuhla. Suosittelen nessuja :). Meidän kuopuksella on ensi viikolla päiväkodin viimeiset joulujuhlat, sillä ensi vuonna hän on jo ekaluokkalainen. Nyyh, aika liikuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi meidän neiti sairastui taas. Tällä kertaa keuhkokuume ja 40 astetta lämpöä. Nyt viidettä päivää kuumeessa. HUh huh. Onneksi juhlita tulee vielä. Voi päiväkodin viimeiset ovat kyllä tärkeä. Yksi etappi elämässä on saavutettu ja uudet kuviot alkavat. Hienoa, mutta haikeaa samalla. Tsemppiä !

   Poista
  2. Kiitos! Voi ei, toivottavasti siellä ollaan jo kunnossa.

   Poista
  3. Toista viikkoa keyhkokuumeessa...

   Poista