DIY/ Paper Snowflake


Pieniä jouluisia valmisteluja olen saanut tehtyä sairaslomani aikana. Olohuoneen ikkunaan leikkasin tavallisesta valkoisesta kopiopaperista mielikuvituksen luomia lumihiutaleita. Lopuksi ompelin ne yhteen ja ripustelin verhotankoon. Tein ihan reilunkokoisia, jotta kuviot tulevat paremmin esille ja hermoni eivät riitä kovin pieneen piperrykseen. 

Viikonloppuna saimme vihdoin ihan oikeatakin lunta, mutta voi tylsyyksien tylsyy mikä herätys olikaan tänä aamuna, kun lumi oli jälleen sulannut. Pettymys oli pienen neidin kasvoilla aika suuri. No toivotaaan lisää lunta pulkkailemiseen.

Täällä voidaan jo paremmina. Toinen silmä vain vaivaa vielä inhottavasti. Tässä odotellaan lääkärille soittoa. Tällä viikolla kuitenkin innokkain mielen töihin. 

HuGs
-S-


8 kommenttia

 1. Simppeli on paras! Nättejä nuo hiutaleet ketjuina.
  Meillä ei ole vielä ihan kaikki lumi hävinnyt täällä pk-seudulla. Toivotaan lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös =) Joskus vanhat jutut hieman uudessa muodossa vaan toimivat kivasti. Lapsena muistan vain teipanneeni ikkunaan ja tulikohan niitä tehtyä voipaperista =) Juu lisää lunta ehdottomasti. Tänne tuli ihan kurakeli....

   Poista
 2. Just ajattelin tänään että lumihiutaleita pitäisikin askarrella. Aika hauskan keksinnön olet tehnyt. Tosi hienolta näyttää noin ripustettuina. Voipi olla että varastan sun idean :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vanhat jutut ovat vaan hyviä. Tuli kyllä kiva ilme koko ikkunalle ja yhteen ommeltuna ilmava fiili. Meillä vissiin vetää ikkunoista niin paljon, että hiutaleet huojuvat ja heiluvat. No tekeepähän niistä elävämmät =) Siitä vaan varastamaan =)

   Poista
 3. Kauniita ja tosi kauniisti olet taltioinut ne kuviinkin!

  Milloinkohan sitä itse ehtisi tehdä jotain joulujuttuja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura ❤ Simppeli, vanha ja paljon käytetty hiutale näyttää vuosien jälkeen taas kivalta =) Onhan tässä vielä jouluun aikaan. En tiedä olisinko itsekään saanut paljoa aikaseksi ellen olisi tuossa sairastellut. Kotona pyöriminen mahdollisti pienet askartelut =)

   Poista
 4. Oi kuinka kauniita lumihiutaleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti! Ihanaa ensimmäistä adventtia!

   Poista