Early Mornings


Yllättävän kivuttomasti tämän aamuinen viiden herätys lopultakin sujui. Toisinaan oikeastaan aika kivaa herätä aikaisin. Saa juoda kupposen teetä ihan omassa rauhassa, kun muu talo nukkuu vielä sikeää unta. Olen huomannut, että viiden aamut ovat yleensä myös parhainta aikaa lueskella toisten blogeja. Mutta usein siinä vierähtääkin tovi ja loppuviimein saan juosta pää kolmantena jalkana hammaspesulle ja vaatteiden vaihtoon, jotta en myöhästy töistä. 

Työkaverini oli täyttänyt vuosia joululoman aikana, joten kahvihuoneeseen oli ilmestynyt aivan herkullisen näköinen halko ja sitä se olikin, taivaallisen hyvää. Työpäivä tuntui muutenkin mukavalta ja rauhalliselta. Tuntui, että lapset olivat saaneet tarvittavaa lepoa ja taukoa arkisesta aherruksesta. Mutta näinkin pitkään lomalla olleena, saa huokaista onnesta, että onneksi tämä työviikko on vielä lyhyt. Pehmeä lasku on tervetullut.

Eilen mieheni sai valot olohuoneen seinälle, mutta se missä ne roikkuu selviää myöhemmin...

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Kuulostaa ja näyttää mukavalta arkiaamulta. Oikeassa olet, vaikka oma työpäiväkin oli ihan leppoisa, niin kiva, että tänään on jo keskiviikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh ja niin se loppuviikko ja kohta viikonloppukin vierähti =) Toivottavasti sinulla oli mukava viikonloppu. Tällä käytiin leffassa ja syömässä, vähän niin kuin treffeillä =)

   Poista
 2. Kauniit aamukuvat. Noissa tunnelmissa herääminen ei tunnu pahalta ajatukselta. Erityisesti noista valokuvista silmääni viehätti lamppukuva, jossa on tyttäresi.

  Itse en uskalla aamuisin blogeja edes vilkaista. En varmaan selviäisi kertaakaan bussiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Nuo seinällä roikkuvat "taskulamput" ovat kyllä kovasti neidin mieleen. Niitä käydään usein illan aikana kokeilemassa. Toimivat myös mikrofoonina =) Blogien lukeminen aamuisin on kyllä aika riskaa peliä =)

   Poista