Sticky Start


Voi kuinka tahmea olo...Uusi vuosi vaihtui rauhallisesti ystäväperheen kanssa. Loman viimeisistä päivistä ja koko lomasta ollaan nautittu täysin rinnoin. Huomenna se arki taas alkaa, mutta eipä haittaa. Tällä kertaa loman jälkeen tuntuu siltä, että on mukava lähteä töihin. Ehkä se viiden herätys hieman hirvittää, mutta kyllä siitäkin selvitään. 

Muutamissa blogeissa olen huomannut hyviä kirjoituksia bloggaamisesta. Kirjoituksia on ollut oikein hyvä lukea. Itselläkin on ollut samankaltaisia ajatuksia, mutta tällä kertaa en niitä sen enempää rupea avaamaan. Nyt vain tuntuu tahmealta. Ehkä hieman ahdistavaltakin aloittaa uusi vuosi ilman sen suurempaa sanottavaa. Nythän olisi aika esietellä kotia, jossa kevät tekee tuloaan. Kevään ensimmäinen DIY ja päivän smoothie, jolla saan kroppani heräämään tästä talviunesta ja jouluähkystä, mutta ei...Olen vielä talviunessa ja hyvin syvässä sellaisesssa...

Vuoden ensimmäinen bloggaus tässä blogissa oli Buzzador kampanjan pläjäys. EI, niin ei pitänyt mennä, mutta paniikki iski ja kampanjan deadline iski kasvoille. Olisin toivonut itse postaavani jotain aivan muuta, mutta nyt kävi näin...


Viikonloppuna vietettiin meidän kummitytön 1-vuotis synttäreitä. Suloinen neiti oli kyllä kasvanut paljon viime näkemästä. Kotona oma neiti touhottaa jo sata lasissa omia 3-vuotis synttäreitään. Niin toiveena oli Miina ja Manu teemaiset synttärit. Hmmm...ehkä sitä jotain kivaa saadaan aikaiseksi... Ihanaa alkavaa arkea kaikille!!

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Kun tätä bloggaamista tekee omaksi ilokseen, voi postailla ihan miten vaan haluaa. Ei tämän homman tarvitse aina olla niin suunniteltua...
  Terkuin toinen jähmeä!
  ps. Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaksi ilokseen tottakai, mutta välillä hiipii se velvollisuuden tunne jostain syövereistä...Mutta kuuluu bloggaajan arkeen =) tai ainakin minun =) =) Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Ei paniikkia, ei tuo minun äskeinen sohvatyynypostauskaan mitään huippukamaa ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän postauksien toki aina tarvitse ollakkaan mitään ihmeellistä, mutta joskus aktiivisuus tuntuu olevan kaiken a ja o. Ei ihmiset jaksa seurailla, jos ei mitään tuotakkaan =)

   Poista
 3. Just näin, omaksi ilokseni (ja plussaa on se, jos muutkin tykkäävät) kirjoittelen niin kauan, kuin se itsestä tuntuu mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaksi iloksi tottakai, mutta tosiaan se velvollisuuden tunne nousee välillä esiin. Pitäis ja pitäis ja varsinkin tiheämmin =) No näillä resursseilla mennään =)

   Poista
 4. Kyllä se tahmeus helpottaa. Olen siitä ihan varma. Olen kirjoitellut viisi tai kuusi vuotta blogeissa kaikkiaan, enkä aina itsekään meinaa saada aikaiseksi. Sitten yllättäen tulee eteen jotain, josta on ihan pakko päästä kirjoittamaan ja into löytyy taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on neljäs vuosi nyt meneillään ja toki tahmeutta tuntuu ja yli taas päästään ja kunnon draiviin. Tuntuu menevän sykäyksittäin välillä. No joskos taas intoa löytyy hetikohta =) Kivaa loppuviikkoa!

   Poista