Diamonds on the Wall


Ystävänpäivää ja viikonloppua tuli vietettyä treffien merkeissä ja ystävien kanssa laskiaissunnuntaita viettäen. Kamera ei ollut matkassa joten jääköön sen suuremmin pohtimatta. Kaikin puolin ihana viikonloppu.

Kuvia olen kuitenkin räpsinyt eteisen salmiakki-seinästä sekä olohoneen ja eteisen välissä olevasta valokuvaseinästä. Olohuoneen tapettiseinän taulut ovat vielä laittamatta, mutta värilliset kuvat rakkaista, on koottu erilaisilla valkoisilla kehyksillä mielivaltaisesti seinälle lätkien. Samalla tyylillä mennään olohuoneenkin puolellakin...luulisin.

Eteisessä on ollut parisen vuotta salmiakkimaalaus. En ole vieläkään siihen kyllästynyt, vaikka salmiakkia tuntuu tulevan joka tuutista ja saattaa olla jo so last season-juttu. Meillä tuntuu toimivan edelleen. Ehkä joskus tulee maalattua uutta...

Roskalavalta löydetty vanha työkalulaatikko toimii lehtikorina oikein passelisti.

Mukavaa maanantai-iltaa Sinulle!

HuGs
-S-


6 kommenttia

 1. En ole huomannutkaan tätä timanttia missään aikaisemmassa postauksessa, tykkään. Ja "lehtiteline" on just hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole tainnut sitä hirveästi kuvata sitten =) Hih, niin kuin montaa muutakaan. Mutta kiva että tykkäät!! Kiitos <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toimii kyllä. Olen saanut sen nokilleen siivotessa kylläkin kun on vähän tapinottunut toiseen suuntaan lehtien painosta =) muuten ihan huippu!

   Poista
 3. Kaunis salmiakkimaalaus! tosi upea :)

  VastaaPoista