Looking for Good LuckOstin jo ennen joulua Annon mustavalkoruudullisen vahakangasliinan keittiön pöydälle. Oli ihan ok, mutta toiminnallisuus taisi mennä ulkonäön edelle päätöstä tehdessä. Muutama viikko sitten olin pitkästä aikaa onnea etsimässä  Hobby Hallin verkkosivuilta ja taisi olla onni matkassa, kun Marimekon Onnea etsimässä vahakangasliina oli puoleen hintaan tarjouksessa. En ole vuosiin kyseiseltä yhtiöltä mitään ostanutkaan, mutta nyt päätin tilata keittiöön uuden pöytäliinan. Onhan siitä kuvioita kerrakseen, mutta tuntui raikkaammalta kuin se edellinen liina.

Meidän keittiö on yksi talon tylsimmistä tiloista kuvata. Valoisuuden määrä on nolla, vaikka kuinka kevättä kohden mennään. Niin se tapetti varastaa valon, mutta ei siitä sen enempää. Eipä ole keittiön valaistuskaan parhaimmasta päästä. Kuvaajassahan ei ole syytä kuvien tukkoisuuteen (heh heh)

Eilen tyttärelläni oli jännittävä päivä. Hänen päiväkoti-ihastuksenta tuli meille ensimmäistä kertaa leikkimään. Olihan se ihanaa katseltavaa, kun lapsilla oli riemu katossa. Itsekkin tapasin kyseisen pojan äidin ensimmäistä kertaa ihan kasvotusten ja rauhasssa. Mukavasti tultiin mekin juttuun ja uusia leikkitreffejä suunniteltiinkin jo lisää. Eilinen oli mukava päivä!

HuGs
-S-


2 kommenttia

 1. Itse katselin samaisesta liikkeestä verhoja, jotka olivat tuosta kankaasta ja juurikin tarjouksessa. Kuvat eivät onnistuneet vakuuttamaan minua. Sinun kuvissasi tuo kangas näyttää paaaaljon paremmalta.

  Vai päiväkoti-ihastus. Söpöä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siinä menee =) Aika paljon kuviota, mutta menköön. Saa sen vaihtoo kun siltä tuntuu ja sitten tuon voi laittaa kesällä vaikka ulos. Mun äidillä on Muija kankaasta vahakangasliina. Sitä himoitsen, mutta sen hinta oli aivan järetön.

   Voi ne on niin suloisia yhdessä <3

   Poista