String Update


Instassa tulikin väläyteltyä jokin aika sitten viherkasvi ostoksista. Nyt ne ovat löytäneet paikkansa olohuoneen String-hyllystä. Olikin jo aika päivittää koko hyllyn lookki. Pieni ripaus keltaista saa ihmeitä taas aikaiseksi ja tuliaismunatkin pääsivät osaksi koko kokonaisuutta. Kuvien jälkeen on kyllä muutama muna jo hävinnyt aaltokiposta parempiin suihin. 

Tämä viikko tuntuu olevan aika haipakkaa työnpuolesta. Koulutusta ja "raskaita" palavereja pukkaa. Ihana työkaverikin lähtee mammalomalle ja toinen eläkkeelle. On siinä taas tunnekuohut tiedossa. Taidan olla perjantaina aivan takki tyhjä ja rättiväsynyt. Onneksi lauantaina piristykseksi juhlitaan rakkaan ystävän vauvakutsuja. 

Blogini saattaa kiireiden vuoksi olla välillä hiljainen, mutta silloin voi seurata puuhasteluja Instagramissa

Kivaa viikkoa sulle!!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Kasvit ja taulu keltaisella yksityiskohdalla sopivat passelisti mustaan hyllykköön. Raikas yhdistelmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 en näytä pääsevän tuosta keltaisesta eroon =) Kävin jo hetken mielessä , jos olohuoneeseen toisi pastellisävyt mutta taitaa keltainen jyrätä taas.

   Poista
 2. Mikä ihana kukka tuo alimmalla hyllyllä oleva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öhöm =) Hyvä kysymys, pitääpä ottaa selvää. Mä vaan nappasin cittarista kassin mukaan enkä sen enempää ihmetellyt. Palaan asiaan kunhan vastaus löytyy =)

   Poista