Mountains on the Wall


Yläkerran aulan seinä on saanut maalia pintaan useampaankin otteeseen. Kun muutimme kotiimme, halusin vaaleanpunaisen sävyn pois ja etsin sitä oikeaa harmaata. Ensimmäisellä kerralla siitä tuli vaalean lila. Ei sopinut minun silmääni olleenkaan, joten se maalattiin uudelleen valkoiseksi. Pari vuotta sitten maalasin seinän kirkkaan keltaiseksi ja se tuntuikin raikkaalta hetkisen. Iltojen hämärtyessä keltainen alkoi taittaa yhä enemmän vihertävän keltaiseen sävyyn ja alkoi muistuttaa jotain ihan muuta kuin raikkaan keltaista. Joten myös keltainen sai lähteä.

Viime keväänä pohdin tapetteja, mutta halusin kuitenkin jotain muuta. Ihastuin myös mintunvihreään. Ehkä se oli ikävä Kalliovuorille tai jokin muu kaukokaipuu, josta se ajatus sitten vuorista lähti. Teippailin kuviot oman fiiliksen mukaan ja maalailin väri kerrallaan. Loppuviimein tuli mieleinen.

Aula on ollut enemmänkin lapsen käytössä, vaikka pieni televisio vastapuoleisesta seinästä löytyykin. Naapurin ihanista aarrekätköistä löytyi upea 50-luvun tiikkilaveri (aivan priima kunnossa) ja siitä tulikin oiva sohva tilaan ja menee varapetinäkin tarvittaessa. Patjakin löytyi ihan sattumalta. Olimme teettämässä sänkyyn sopivaa patjaa, mutta Etolan poistomyynnistä löytyi kuin sänkyyn tehty Finlaysonin varapatja elefanttikuosilla. Säästyin siis kankaan ostolta ja ompelemiselta.

Tänä aamuna aurinko tunki niin ihanasti pikkuikkunasta sisään, joten oli pakko räpsästä kuvat ja tulee aulakin samalla esiteltyä. Eipä ole tainnut täällä blogissa ennen esiteltykkään. Listat vielä puuttuu, mutta ehkä sitten joskus. Voi olla, että seinän saa vielä uuden ilmeen ennen listojen ilmestymistä.

Mukavaa viikkoa Sinulle!

HuGs
-S-

10 kommenttia

 1. On kyllä kiva! Tuota mintunvihreää kiinnostais itsekin käyttää jossain..no ehkä uudessa asunnossa sitten :)

  Mutta mun silmiin osui myös tuo automatto! Paljasta nyt ihmeessä pienen pojan äidille että mistä tollasia nättejä oikein saa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Hei tuo matto on H&M mallistoa. Tuli jo aiemmin myyntiin ja sitten se yhtäkkiä katosi. Olisko ollut kuukausi sitten kun niitä taas sai tilattua. Nyt en ole katsonut tilannetta.

   Poista
 2. Ihana! Kekseliäs ja hyvännäköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 Katsotaan kuinka kauan tämä seinällä kestää =) =)

   Poista
 3. Kiva idea, vuoret on jotain niin mahtavaa ja ne aiheuttaa a i n a sellasen kunnon wow-fiiliksen, jos niitä pääsee jossain näkemään vaan eipä ole tullut mieleen että ne voisi tuoda tällä tavalla kotiin! :) Ehkäpä sitten joskus jos on oma kämppä jota tuunailla! Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorissa on tosiaan sitä jotain. Alpit olen nähnyt, mutta jokin noissa Kalliovuorissa viehättää ja sinne mieleni aina halajaa takaisin. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista