All you need is Murena


Avaatko oven joulun tulla, joulu on jo täällä.
Vai pidätkö ovesi visusti kiinni salvat oven päällä?
 
 Sadun huoneessa salaisessa, saat lahjaksi ruusut ja tähdet.
Ota ne reppuun evääksi kun matkoillesi lähdet.
 
Avaatko oven joulun tulla, joulu on jo täällä !
 

Astuessani toissa iltana Herkku ja Lahja Murenan ovesta sisään, alkoi eittämättä mielessäni soida tuo jouluinen sävelmä. Yhdellä oven avauksella joulu oli täällä. Ahmin silmilläni jouluista tunnelmaa ja nerokkaita ykstyiskohtia, joita kauppa oli pullollaan. Onneksi kalenteri on juuri kääntynyt Marraskuun puolelle, jotta jouluisen fiilistelyn voi luvalla jo aloittaa. Onhan se joulu käynyt jo useasti mielessä, mutta vastusteluista huolimatta murenin Murenan suloiseen jouluun.

Herkku ja Lahja Murena on Salon sydämessä toimiva mielihyvän tuoja arkeen ja juhlaan. Saman katon alta löytävät niin herkkusuut kuin todelliset kulinaristit omiin tarpeisiinsa sopivaa lahjaa tai murkinaa. Miina (mielihyvää myyvä kauppias) kertoi jo pikku tyttönä halunneensa kaupan, jossa voi tarjota jokaiselle jotain. Unelmien saattelema kauppa tarjoaa kauniita esineitä niin sisustukseen, ruuanlaittoon kuin kattaukseenkin. Monien herkkujen lisäksi kaupasta löytyvät myös tarkoin valitut ja laadukkaat tavarat perheen pienimmille. 

Murenan väki arvostaa puhtaasti tuotettua ruokaa. Laadukkaat, maistuvat sekä pienesti tuotetut erikoisuudet ovat lähellä Murenan sydäntä, mutta ennen kaikkea Murena tarjoaa osaavaa asiakaspalvelua suurella sydämellä. 

Nyt Murenassa on joulu ja jouluiset maut ja koristeet ovat täyttäneet pienen, mutta valikoimaltaan laajan kaupan. 

Nämä suloiset eläinpiparimuotit tuovat kivan lisän perinteisten possu ja sydän pipareiden joukkoon. Nämä kuulemma viedään käsistä, joten ole nopea!Tarjolla oli paljon suloisia joulukoristeita.
Hyllyt notkuivat makeita herkuja.
Meillä joulu tulee puhtaaseen ja siivottuun kotiin. En minä mitään kaappeja ala raivaamaan, koska siellä en aio jouluani viettää, mutta muuten tykkään siivoskella kodin joulukuntoon. Murenan valikoimasta löydät myös ihanat ja ekologiset tuotteet niin siivoukseen kuin pyykinpesuun. 

Itselleni pyykinpesussa käytettävä etikka oli aivan uusi juttu, joten ostin kokeeksi teen tuoksuista etikkaa. Etikka ei pelkästään pese puhtaaki pyykkiä, vaan sillä saa puhtaaksi myö koko pesukoneen. Joskus on tullut huomattua pyykipesukoneessa majaileva outo ja tunkkainen haju, eikä pyykkikään tunnu peseytyvän raikkaaksi. Noh, nytpä laitetaan etikat testiin. Myös kirpparilta tulee toisinaan ostetta vaatteita ja kotona vasta huomaan hyvin vahvan pesu- tai huuhteluaineen  hajun. Aiemmin en ole saanut hajua poistettua, mutta nyt toivon löytäneeni ongelmaan ratkaisun. Murenan jouluisessa blogi-illassa saimme mahdollisuuden tutustua myös muihin yhteistyökumppaneihin. Näin tee-ihmisenä ihastuin luksusteebrändiin Niipperiin, joka tuotiin markkinoille tänä keväänä 2015. Saimme maistella ja haistella aivan ihastuttavia teelajeja. Olin myyty. Tämä tee täytyy kokea!Silmäruuan ohessa saimme maistella mitä uskomattomampia makuelämyksiä luovalla teetwistillä. Myös erinäisiä suklaita ja lakuja oli tarjolla. La Pralinen merisuoka tryffelit olivat viedä minulta jalat alta, joten lähdin kotiin laatikko kainalossa (joka nyt on jo tyhjä). Näitä on saatava lisää.

Murena on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka ja jos piipahdat Marraskuun aikana, saat lukijana kassalla -10% ostoksista mainitsemalla blogini nimen. Suosittelen lämpimästi!

Isot kiitokset Murenan tytöille ja muille yhteistyökumppaneille ihanasta illasta. Ennen joulua on pakko piipahtaa vielä toisen kerran...

HuGs
-S-

2 kommenttia