KA-CHOWViikonloppu meni hulinoiden 4-vuotiaan synttäreitä. Saimme vihdoinkin ne piettyä kohta kuukauden odotuksen jälkeen. On ollut hauskaa ihailla muiden blogien pienten prinsessojen Frozen synttäreitä. Meillä ei asukkaan ihan prinsessojen prinsessa (vielä), vaikka Lumikkia rakastaakin, sillä hän rakastaa jotain ihan muuta. 

Kyllä hän rakastaa Marttia ja Salamaa. Näitä synttäreitä on suunniteltu siitä lähtien kun hän täytti 3-vuotta +1 päivää. "Kakussa pitää ehdottomasti olla Martti ja Salama ja paljon pinkkiä", neiti latelee. Hän ei itse edes tykkää  kakusta, mutta onhan se tärkeää saada puhaltaa neljä kynttilää haluamastaan kakusta. Paikalle juhlimaan oli kutsuttu isovanhemmat, sisarukset, kummit ja läheisiä ystäviä. Tarjoitu oli simppleliä ja juhlat sujuivat oikein mukavasti. Ensi viikonloppuna sitten mahdollisesti kaverisynttärit edessä. Huh, mitäköhän siitäkin mahtaa tulla? Ovat meinaan ihan ensimmäiset, jotka tarhakavereille järjestetään. Olisin toivonut näiden kaverikekkereiden pitämisen venyvän vielä vuodella, mutta kun muutkin ni kaipa sitten mekin. 

Sunnuntaina vietettiin päivää neidin kummitädin perheen kanssa ipanapeuhuissa. Alkujaan olin suunnitellut lastenkekkereitä samaiselle viikonlopulle kuin perheen kanssa vietettävätkin, mutta onneksi en sentään niin uhkarohkea ollut. Enpä olisi päässyt tänään viideltä ylös ja työmaalle. Se mukava puoli "aamuvuorossa" on, että pääsee ajoissa kotiin. Pihalle olikin ilmestynyt hauska lumiukko työpäivän aikana. Meillä isäntä viettää "hiihtolomaa" neidin kanssa kotona. Sairasloma kylläkin jatkui vielä tämän viikon verran lisää, mutta kaipa sekin lomasta menee, kun rauhallisesti ottaa. Kunhan nyt nuo tikit parantuisivat kunnolla. 

Nautitaan vielä tämä viikko kunnon talvisäästä, mutta maaliskuussa saa sitten sulaa heti pois. Lumista viikkoa sinne ystävät!6 kommenttia

 1. Ihana kakku, just hyvä, että saa olla kaikkea, eikä mitään streotyyppisiä valintoja. Meidänkin kuopus sai toissajouluna loka-auton lahjaksi, kun sitä toivoi.
  Meillä on kuopukselle vasta nyt seuraavat eli 6-vuotisjuhlat ekat kaverisynttärit. Esikoisen synttäreitä ollaan jo kahdesti vietetty koulun jumppasalissa, siellä on ollut tilaa juosta ja riehua. Kotona pidin kyllä vierasmäärän pienenä, muuten ois ollu aika haastavaa hommaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sain äidiltä hieman apua tuon pinkin sokerimassan kanssa =D Että kaikkea kunniaa en voi kakusta ottaa. Onneksi meillä neiti haluaa vain neljä kaveria, joten juhlitaan meillä. Laitoin kutsuun myös, että vanhemmat saavat jäädä kahville jos haluavat. Mukavasti ovat jäämässä. Ei tunnu sitten viikonloppukaan työpäivältä. Saas nähdä mitä ensi vuonna sitten keksitään. Vielä ei ole toivomuksia tullut joten hyvä näin.

   Poista
 2. Ihan mahtavaa, että teillä asuu pieni vastarannan kiiski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihanaa, kun pieni kulkee omia polkujaan <3 "Kauhulla" odotan seuraavia synttäreitä =D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Saas nähdä mitä seuraavana vuonna keksii =D

   Poista