Lomatunnelmissa


Täällä vietetään kesälomaa täysin siemauksin. Koneen ääreen on tuntunut vähän tahmealta tulla, mutta kamera on onneksi ollut mukana lomatunnelmia taltioimassa. Heinäkuun ekana viikonloppuna käytiin Särkänniemessä.

Koiramäki on edelleen oma suosikkini Särkänniemen nähtävyyksistä. Menneen ajan tunnelma on saatu hyvin toteutettua ja lapset pääsevät kokemaan pienen palan millaista oli ennen vanhaan. 
 


Neiti kesäheinä ei tänäkään vuonna vielä uskaltautunut hevosen selkään, mutta onneksi keppihevosilla meno tuntui ainakin yhtä mukavalta. 
 


Koiramäen rakennukset ovat minusta aivan ihania. Pelargoniat ikkunalla ja pitsiverhot, oikea mummolan tunnelma, tykkään!
 

Joen ylitys taisi kuulua tänäkin vuonna lempparilistalle.


Koiramäen jälkeen suuntasimme kohti Särkänniemen laitteita. Aika hurjapää neidistä on kavanut. Tulee äitiinsä. Kumpa se oma vatsa vain kestäisi kaikki kieputukset. Ennen oli toisin. Ikä tekee tehtävänsä.
 Koko päivä meni ystäväperheen kanssa puuhatessa huvipuiston laitteissa. Tuli sitä itsekkin onneksi mentyä muutamaan vemputtimeen. Sitähän nuortui ihan sekunneissa ja oli ihanaa kiljua vauhdin huumassa. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että laitteet ovat hauskempia, kun antaa äänen kuulua. 

Tänään isäntä palasi työreisultaan ja toi mukanaa laatikollisen mansikoita. Pakastehommia siis tiedossa. Ihanaa alkavaa viikonloppua!Ei kommentteja