Hei Hei Mitä kuuluu?


Blogihiljaisuuden syynä ei ollut siis lottovoitto, jonka johdosta katosin koko elokuuksi Bahama saarille. Se oli ARKI isolla Aalla. Palasin elokuun alussa takaisin lomilta töihin ja nyt viilettään jo syyskuussa. Mihin ihmeeseen tämä aika oikeasti rientää? Tässähän pitää kohta (tässä samalla) selailla kalenteria taakse päinyrittää muistella mitä viimeisten viikkojen aikana on oikein tapahtunut. 


Elokuu oli kuin shokkihoitoa monen viikon kesäloman jälkeen. Aamuisin (edelleen) juostaan kilpaa kellon kanssa, että ehdin nippanappa ajoissa töihin. Meillä miehen kanssa työvuorot kulkevat juurikin niin, että minä hoidan melkein aina aamuviennit päiväkotiin ja mies hakee. Hyvin harvoin mieheni hoitaa aamuviennin ja sitä sitten voivotellaan monta päivää jälkeenpäin, että hänen pitäisi ehtiä ajoissa töihin. Hah, welcome to my life baby!No pääasia on kuitenkin se, että neidin päivät saadaan pidettyä aika lyhyinä työvuorojemme vuoksi. 
Elokuun ensimmäisenä kävimme katsomassa Vartiovuoren kesäteatterissa Vaahteranmäen Eemelin. Hienosti neiti jaksoi iltanäytöksen ensimmäisen päiväkotipäivän jälkeen. Itselle se oli kuin aikahyppy menneeseen. Muistan lapsuudessani käyneen katsomassa myös Eemeliä kesäteatterissa. Itse en ole ollut Peppi-tyttö vaan rakastin Eemeliä ja hänen metkujaan. 

Elokuun puolessa välissä kirppisteltiin Åblogien jokavuotisella kirpputorilla. Meininki oli aivan huippua ja sadekaan ei liiemmin haitannut. Kiitos siitä teille kävijöille! Ensi vuonna uudestaan ja toivotaan aurinkoisempaa ilmaa. 
Arjen keskellä päätimme lähteä vielä kesäiselle reissulle Helsinkiin ystäväperheen kanssa. Linnanmäki ja Sea Life olivat retkilistalla. Matkalla pysähdyimme Kasvihuoneilmiössä, mutta lämpöinen ilma oli saanut ampiaiset pörräämään vähän hurjan vallatoamasti minun makuuni, joten vierailu jäi hyvin lyhyeksi. Ampiaiset olivat tuntuneet vallanneen Kasvihuoneilmiön niin ulkoa kuin sisältä. Helsingissä suuntasimme ensin Sea Life akvaarioon ihastelemaan merielämää. Tämän jälkeen oli Linnanmäen vuoro. Olimme alkujaan päättäneet lähteä Linnanmäelle ilman rannekkeita ja testata kaikki ilmaislaitteet. Ideana hyvä ja kukkaroa säästävä, mutta kauniin ilman vuoksi, joku muukin oli ajatellut samaa. Jonot olivat aikamoiset, mutta pienellä jaksamisella hattaroiden kera lapset pääsivät mukavasti haluamiinsa laitteisiin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan myös ranneketonta vierailua Linnanmäkeen. 

Elokuuhun kuuluu myös perinteiset Me&I kutsut. Ihanat ystävät, pientä tarjottavaa ja vaatteiden hypistelyä. Toimii minulle! 
Kiireisen elokuun päätti rakkaan ystävän syntymäpäivät Helsingin yössä. Rentoa menoa, yhdessäoloa ja tietenkin Löyly. Kokemuksena mielenkiintoinen ja omia mukavuusalueita ylittävä, mutta kertakaikkiaan huisin hauskaa. Pimeän ryhmäsaunan täytti puheensorina, jossa yhdistyi monia eri kieliä ja kulttuureja. Itseni ylitin hyppäämäällä hyiseen meriveteen sinä elokuisena iltana ja sain vhdoinkin luovuttaa talviturkkini Eiran rantaan. Iltapalaksi syötiin herkkuja ja aterian kruunasi upea kakku. 
Syyskuu startattiin mielettömällä kokemuksella kidnapattuna ja lukittuna huoneeseen. Tunti aikaa selvittää vihjeiden avulla itsemme huoneesta ulos ja todellakin selvittiin! Todellinen aivopähkinä, josta syttyi kipinä "Tätä on pakko saada lisää!" Seuraava peli onkin jo varattuna. Täydellistä ajanvietettä pienen kaveriporukan kanssa. Meitä oli kaksi pariskuntaa ja se tuntui sopivalta määrältä tähän kyseiseen peliin. Turussa näyttää olevan monia firmoja, jotka tarjoavat aivonystyröitä herätteleviä livepelejä. 

Tänään vietetään rakkaan kummitytön syntymäpäiviä, joten on aika lähteä valmistautumaan juhlia varten. Tässä kuulumisia pähkinäkuoressa...

6 kommenttia

 1. No niinpä, mihin se aika juoksee?? Ihania paloja laotoit tähän teidän elokuulta <3 Ja nyt viimeistään alkoi tehdä tosissaan mieli pimeään huoneeseen, kaveriporukalla ollaan sitä jo tovi suunniteltu :)

  Mukavaa syyskuuta ja nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä ajankulu ihan hhuisia. Kohta ollaan oikeasti joulussa =D Itseasiassa viikonloppuna siitä jo porukoilla ja veljen perheen kanssa puhuttiinkin josko lähdettäisiin lappiin tänä vuonna. Olisi kokemus sekin. Mutta tuo pakohuone. Suosittelen!!!!!!! Se on aivan huippua! Itsestäkin löytää pienen sisäisen Poirotin =D

   Poista
 2. Heiiii, mä haluan hirveesti tuollaiseen "aivopähkinään", pittäkin nyt koittaa patistella kavereita mukaan. Täällä sama meininki, blogijutut hunningolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei se on ihan huippukivaa!!! Menkää ihmeessä hyvällä porukalla. Me kävimme tosiaan syömässä kokemuksen jälkeen ja se olikin hyvä idea, koska peliä tuli pohdittua vielä moneen otteeseen ruokailun lomassa. Oli hyvä käydä kokemustaläpi. Yhteistyö ja kommunikointi on selkeästi kaiken A ja O =)

   Poista
 3. Ihana kuvasarja! Tervetuloa takaisin tänne ja tsemppiä arjessa ehtimiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja kiitos <3 yritettään taas käynnistellä bloggausintoa tai intoa olisi ollut, mutta aika on rajallinen...

   Poista