Our Christmas time


What happened!?! Couple weeks before Christmas everything was a mess around the house. Some how we made it. Painted the whole living room, put lamps on top the living room table, piano arrived and fits perfectly, pictures maded to the wall also, also painted my grandma's old cabined.So much work and so little time, no time for blogging at all. I also got a nice challenge (ages ago) from Jenni. Thanks you very much. I know it's late and I won't be forwarding it, but I will let you know what it was.

Mitä ihmettä tapahtuikaan!?! Muutama viikko sitten kotosalla oli kaikki ihan sekaisin. Jotenkin sitä kuitenkin saatiin hommat tehtyä. Koko olohuone maalattiin valkoiseksi, ruokahuoneen pöydän päälle lopultakin Mhy valaisimet, piano saapui (onneksi mahtui sisälle, oli meinaan lähellä), isot taulut saatiin seinäle, maalasin mummin vanhan patakaapinkin. Niin paljon puuhaa ja niin vähän aikaa, blogi jäi siis täysin pimentoon. Sain ihanaiselta Jenniltä hauskan jouluisen haasteen ikuisuus sitten. Kiitos paljon. Tiedän, että tämä tulee nyt myöhään ja en laita sitä enää eteenpäin, mutta kerronpa kuitenkin mitä se piti sisällään.
 

Here's the challenge / Haasteeseen kuuluu

1. Tell with couple pictures and words how your Christmas will look this year / kerro muutamin sanoin ja kuvin miltä joulunne näyttää tänä vuonna.

This year our Christmas look was very low-key this year. I made little wooden hearts for the tree. Our advent candle was made with challboard this year. Our Christmas tree was simple and small and on the suitecases.Tänä vuonna meidän joulumme näytti hillityltä. Tein valkoisia puusydämia joulukuusta varten. Adventti kynttelikkö on tänä vuonna liitutaulumallia. Joulukuusi oli pieni ja matkalaukkujen päällä.

2. Share an easy DIY Christmas gift idea / jaa helppo DIY joululahjaidea

Easy DIY is selfmade Christmas stocking. These are mine from last Christmas, but works great for this year too. Helppo joululahjaidea on omatekoinen joulusukka. Nämä ovat viime vuonna tekemiäni, mutta toimivat myös tänä vuonna. 

3. What is the best interior store around around Christmas? Mikä on paras sisustuskauppa joulun alla?
One of my favorites are/ Tässä muutama lemppari kauppa Finnish Design Shop, Fine Little Day, Etsy...

4. How will you wrap your Christmas presents this year? Kuinka paketoit joulupaketit tänä vuonna?
This year I used old wall paper from ferm Living. Tänä vuonna käytin ferm Livinging tapetin jämät paketteihin.


5. What will be the hit trend for this year's Christmas decoration? Mikä tulee olemaan tämän vuoden trendijuttu joulukoristeissa?

I think this year's trend for Christmas deco was all the geometric shapes and stars.Also reduced Christmas trees. Minusta tämän vuoden joulukoristeiden trendijuttu oli geometriset muodot ja tähdet. Myös pelkistetyt kuusi koristeet.

Christmas itself was wonderful. We spent it with family eating well. It was also J's first Christmas. For J Santa was little scary, and wrapping paper was better than the gifts. On NYE our plan is to visit our god son's family. I'm excited for the new year to come. Hope you all had a beautiful Christmas!

Itse joulu oli ihana. Oltiin perheen kesken ja syötiin hyvin. Joulu oli J:lle ensimmäinen. Joulupukki oli hiukan pelottava ja joululahjapaperi tuntui olevan mielenkiintoisempaa kuin itse lahjat. Uuden vuoden aatto on tarkoitus ottaa vastaan kummipojan perheen kanssa. Olen hyvin toiveikas ja odottoavainen uutta vuotta ajatellen. Toivottavasti teillä oli ihana joulu!

HuGs
-S-
3 kommenttia

  1. Mekin teimme uudistuksia kotona joulukuussa. Ja niinhän sitä sitten puskettiin niin, että saatiin kaikki valmiiksi jouluksi. Jouluna sai sitten nauttia siitä tunteesta, että sai kuin saikin kaikki valmiiksi. Meilläkin vietettiin ihana joulu. Saatiin olla yhdessä rentoutuen. Se oli ehdottomasti parasta.

    VastaaPoista
  2. Hei Villasukka, aina niin ihana kuulla sinusta =) Mitäs uudistuksia teillä tehtiin? Mun veli perheineen tuli aattoa edeltävänä viikonloppuna yökylään, joten siinä oli takaraja projekteille, mutta onneksi olohuone näyttää olohoneelta. Tauluja puuttuu vielä seiniltä, mutta toisaalta niitä ei ole vielä edes hankittu. Aatto oltiin meidän vanhemmilla. Se oli toisaalta helpotus, kun sai mennä suoraan valmiiseen pöytään syömään =)

    VastaaPoista
  3. Meille tuli olohuoneeseen uusi iso kaappi kirpputorilta. Boknäsit vietiin ylös rappusten viereen ja pultattiin kiinni, syystä että yritetään tehdä mahdollisimman turvallinen ympäristö kundille. Pikku ukon huonekin laitettiin kuntoon, koska hän muutti omaan huoneeseen nukkumaan.

    VastaaPoista