Everyday tastes good!


Holidays are gone and everyday life is here. Rooms are pale after Cristmas decoration. J has been very busy with her toys and mom's magazines. (I really have to find another place to keep the magazines if I want them to be unbroken). Huge pile of laudry is waiting after quests are gone too. But my husband is still on vacation so I have time to do the laundry and he can be with her daughter and we will still have some nice tme together. Oh and the post office called today. Our Christmas gifts from Canada are here. Exctied!!!

Juhlapyhät ovat takana ja arki hiipii pikkuhiljaa huoneisiin. Osa huoneista tuntuu ihan kalpeilta joulukoristeiden mennessä takasiin laatikoihin. J on ollut kiireinen lelujen ja äidin lehtien kanssa. (Niiden paikka on pakko vaihtaa, jos haluan pitää ne hiukankin ehjinä). Iso pyykkivuori odottaa vieraiden jälkeen, mutta koska mieheni on lomalla voin pyykätä rauhassa ja hän saa nauttia tyttärensä seurasta ja jää meille aikaa vielä yhdessäoloonkin. Niin ja postista soitettiin heti aamutuimaan. Paketti Kanadasta on saapunut ja saamme sen tänään haettua. Jännää!!

HuGs
-S-


5 kommenttia

 1. Ihana arkeen paluu joulun jälkeen. Täälläkin on tänään pyykkikone laulanut.

  VastaaPoista
 2. Arki tuntuu tosiaan ihanalta pyhien jälkeen. Vaikkakin joulun aika on lomailua ja rentoa yhdessä oloa, mutta täytyy myöntää, että paikallaan oloilu on tuon meidän pikkuneidein kanssa nyt aika mahdotonta =)

  VastaaPoista
 3. Enjoy the free time with your family!!!

  Love Lisanne

  VastaaPoista
 4. heippa pitkästä aikaa!
  mukava arkeenpaluuhan tuo on :) sulla on toi makee kiikku!
  mahtavaa vuotta sun perheelle!

  VastaaPoista
 5. Hello Lisanne! I sure will enjoy =) I love the morning when we can take it easy, no rush =)

  Hei A kiss! Olitkin juuri mielessäni, kun näin postauksesi. Kiva kun kävit piipahtamassa.Ensi viikolla koittaa sitten se totaalinen arki, kun mies palaa työelämään, mutta eiköhän sekin rytmi taas löydy. Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista