Pics, Dots and Lights
Olohuoneen tapettiseinä on ollut tovin melkein tyhjillään. Tauluja on on ollut nojaamassa senkin päällä tai lattialla seinää vasten. Musta String-hylly taidettiin iskeä siihen viime vuonna, mutta muuten itse tapetti on toiminut tauluna. Nyt on alkanut kuitenkin häiritsemään tuo tyhjyys.

Ensihätään tilasin Finnish Design Shopista mustan Muuto The Dots-ripustin ja iskin joskus Clas Ohlsonista ostamani valot siihen kiikkumaan. Katkaisee mukavasti ja tuo täytettä seinään, mutta jotain vielä puuttuu, ne kuvat.

Olohuoneen seinälle on tarkoitus koota jonkinlainen kuvakollaasi, mutta millaisista kuvista? Printtejä olen ajatellut ja omia reissuilta ottamia kuvia. Haluan kuitenkin sen olevan enemmän itseni näköinen. Ihastelen muissa blogeissa tehtyjä kuvakollaaseja, joissa on rohkeitakin kuvia itseleen tuntemattomista ihmisistä tai esineistä, mutta en osaa omalle seinälleni niitä laittaa. Mietin myös kehyksiä, olisko kaikki mustia, samanlaisia vai erilaisia, olisiko kuvat tarkaan mitotettu omille paikoilleen vai vain räiskitty menemään hetken mielijohteesta?? Näitä täällä pohdiskellaan...

Mukavaa viikkoa Sinulle!

HuGs
-s-

14 kommenttia

 1. Kuvakollaasia kannattaakin pohtia. Itse tein hetken mielijohteesta sen eteiseen samaiselle seinälle jossa on ulko-ovi. Joka kerta kun ovi paiskahtaa kiinni on kehykset ihan vinossa... meillä on mustavalkoisia kuvia perheestä ja seassa mm. Kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tosiaan olohuoneen ruokahuoneessa IKEAn tauuhyllyt, joissa on mustavalkoisia kuvia. Eteisessä on juuriki isketty erilaisilla valkoisilla kehyksillä taas summamutikassa värillisiä kuvia. Olohuoneeseen siihen tapettiseinään olis tosiaan tarkoitus jotain räiskiä. Tuo sinun kollaasisi kuullostaa kutakuinkin sellaiselta mitä itsekkin ajattelin. Mustavalkoisia kuvia perheestä ja printtejä. Mutta kiitos vinkistä. Pitää miettiä ne kehykset kunnolla!

   Poista
 2. Tein juuri postauksen meidän kuvakollaasi/tauluseinästä. Siellä on sekaisin itse otettuja kuvia ja kirppareilta löytyneitä tauluja, kaikki enemmän tai vähemmän intuition varassa seinälle roiskittuja :) Kuvakollaasiseinissä on se hyvä puoli, että ne voi tehdä aina (edullisesti) uusiksi jos lopputulos ei miellytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tulla kurkkaamaan. Olen ollut vain niin hurjan kiireinen viime päivät, että blogien lukeminen on jälleen jäänyt turhan vähälle. Koitan kriiä viikonloppuna =) Mutta tuo räiskiminen taitaa olla munkin juttu. Olen kirpparilla koitanut kulkea silmät auki niin taulujen kuin kehystenkin suhteen, mutta mitään herkullista ei ole tullut vastaan. Ja totta tuokin, helposti pystyy muokkaamaan!

   Poista
 3. Olenkin miettinyt miltä tuollainen Muuton Dots näyttäisi yksinään, kun en ehkä raskisi ostaa montaa kerralla. ;) Hyvältä näyttää noiden valojen kanssa! Taulukollaaseja olen itse tehnyt Ikean tauluhyllyille. Eri kokoisia kehyksiä, kaikki mustia, mutta voisi seassa olla kyllä valkoisia tai harmaitakin. Mielenkiintoista nähdä millaiseen ratkaisuun päädyt. :)

  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin mietein aluksi, josko monta Dotsia laittais summamutikassa seinälle, kuin tauluksi, mutta se hinta =) Pääsyin yhteen ja hyvin tuntuu riittävän! Meillä on ruokahuoneessa juurikin mustavalkoisia kuvia mustissa kehyksissä IKEAN tauluhyllyissä, tykkään. Ruokahuoneesta on suora yhteys/näkymä olohuoneen tapetti seinälle. Oikeastaan ovat kaikki yhtä tilaa, mutta jos nyt ne jakaa näin sanoin =) Saata päätyä siihen seinälle vain räiskimiseen, jotta ei tunnu liian harkitulta =) Mutta erilaisia kehyksiä oli ajatus laittaa...

   Poista
 4. Mun luonteelle sopii sellainen intuitiolla räiskiminen eli ei turhaan suunnitella kuukausitolkulla. Voihan niitä tauluja sitten vaihdella ja väliin laittaa vaikka printtejä sinitarralla... Eli go for it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yleensä täällä tapahtuu kaikki hetken mielijohteesta =) Muutamia kuvia laitoi tilaukseen, joten niitä odottelen. EHkä tässä kohtapuolin jotain ratkaisuja tapahtuu =)

   Poista
 5. Nyt menee asia edelliseen juttuun,mut sanon kuitenkin,kun puhelimessa unohdin. Onnea teidän kolmevuotiaalle ja uudelle blogi jutulle,mahtvaa että olet siinä mukana!

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea!! Sellainen huoleton fiilis. Nättiä!

  VastaaPoista
 7. Ensimmäinen kuva on aivan loistava! Kaikki kohillaan!

  VastaaPoista