DIY / Wooden HousesVerannan raksajäämistä pyysin miestäni sirkelöimään pienet puutalot. Erinäisiä malleja on netti ja kaupat pullollaan, mutta meille tehtiin ihan simppelit versiot. Mustaa maalia tai mustaa liitutaulumaalia olen pohtinut, josko vetäisin vielä taloihin, mutta tällä hetkellä ovat ihan käsittelemättömät. Reunoja on vain hieman hiottu. 

Raksapuuhista puheenollen, verannan ikkunat saapuivat juuri hetki sitten pihaan. Aivan huippua! Ehkä se vielä valmistuu, vaikka sitä onkin rakennettu kuin Iisakin kirkkoa. 

Viikonloppuna on tiedossa Tampereen valloitus ihanan ystävän kanssa. Kaikenlaisia kirpputori ja sisustusliike vinkkejä otetaan mielellään vastaan, kiitos! Saatiin veturi-liput niin kivaan hintaan, että päätettiin lähteä Mansen suuntaan. Mukava viikonloppu siis tiedossa.

Auringon paistetta Sinulle!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Voih... näistä mä olen haaveillut ja ovat edelleen mun DIY listalla... Helppoja tehdä, kun on sopivat työkalut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ihan älyttömän helppoja ja varsinkin kun itse ei tarvinnut tehdä mitään =D

   Poista
 2. Tulipa taloista hienoja! Minäkin olen suunnitellut tuollaisten tekemistä, mutta kun meillä tuo mies ei juurikaan sirkkelöi - sen paremmin kuin minä itsekään. Olenkin miettinyt kehtaanko käydä jossain puutavaraliikkeessä ostoksilla ja pyytää heitä sahaamaan talot muotoonsa samalla kertaa... Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kehtaa kehta =D On ne niin simppeli tehdä. Vielä pohdin tosiaan sitä maalia päälle. Taidan kokeilla yhden ja katsoa miltä näyttää. Saahan noita lisää tehtyä aika helpolla, jos ei miellytä silmää. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 3. Kivat on möksät ihan tuollaisenaan!!

  VastaaPoista
 4. kiitos <3 en ole ainakaan vielä sutinut mitään =)

  VastaaPoista