There's ALWAYS room for dessert!

Pala Amerikkalaista unelmaa on rantautunut Turun kauppatorin kupeeseen. Pääsimme eilen Åblogilaisten kanssa tutustumaan juuri Turussa avattuun Pink Vanilla Desserts jälkiruokaravintolaan. Ah, mikä suussa sulava kokemus!

Ihastuttava jälkiruokaravintolan omistaja Odetta otti meidät hymyilevin suin vastaan ja toivotti meidät tervetuleeksi. Saimme kuulla hieman Pink Vanilla alkutaipaleista näihin päiviin. Samalla saimme maistella ehkä maailman parasta suklaakakkua. Reseptin tärkein aines on rakkaus leipomiseen sekä asiakkaisiin. Halu tuottaa asiakkaalle elämys huokuu niin herkuista kuin omistajistakin.

PVD:n valikoimiin kuuluu ihastuttavia kuppikappuja, suussa sulavia kakkuja sekä suolaista purtavaa aidolla amerikkalaisella kosketuksella. Mutta mistään tavallisesta pullakahvilasta ei ole siis kyse. Toisinaan voi joutua pienen hetken odottelemaan, mutta herkkujen tuoreus ja makujen täydellinen yhdistäminen ulkonäköä unohtamatta, ovat tärkeä osa mieleenpainuvaa jälkiruokaelämystä.
Pink Vanilla Desserts tarjoaa asiakkailleen mahdolisuuden tilata kakkuja kaikenlaisiin tilaisuuksiin, mutta kakkuja pääset tekemään myös itse. Mukavaa iltaa voisi viettää ystävien kera koristelemalla ja herkuttelemalla kuppikakkuja. Tästähän saa vaikka mukavan ohjelmanumeron polttareihin, jos mielii herkutella. 
PVD:n Odetta olikin järjestänyt meidän, mutta myös omaksi ilokseen meille kuppikakkujen koristeluhetken. Kreemit ja koristeet odottivat innokkaita korstelijoita. Onneksi kreemi oli helposti pursotettavaa, jotta amatöörinkin jälki näyttää siedettävältä. Ja onneksi ulkonäkö ei haitannut täydellistä makua. Kotiin viedyt kuppikaut katosivat hyvin nopeasti parempiin suihin. 
Koristeluhetken jälkeen saimme maistella Grangerin (Odettan miehen) herkullista lemonadea. Raikasta, hiilihapotonta ja parasta jääpalojen kanssa. Tuoreista hedelmistä puristettu lemonade maistuu taivaalliselle. Tuoreiden mansikoiden maun voi maistaa ensi simauksella. Nam!Minä ihastuin suurella sydämellä ja suosittellen lämmöllä vierailemaan Pink Vanilla Dessert jälkiruokaravintolassa. There's ALWAYS room for dessert!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Oi nammmm miten herkulta näyttää ja kuulostaa! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan huippuhyvää. Suosittelen poikkeamaan. Lauantaisin he tarjoavat muuten amerikkalaisen aamupalan klo 10-12. On kuulemma aika herkku =)

   Poista
 2. Aivan ihanan näkönen paikka, jo toisen kerran törmään paikasta kirjoitettuun hehkutukseen joten pakkohan tässä on lähteä käymään vaikka lomalla Turus kakkukaffel! :) Itsellä on sellainen jatkuva täydellisen suklaakakun metsästyskin käynnissä joten suklaakakku houkuttelee. :P Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turussa on nyt kaksi ihan huippu kahvilaa, joita voin lämmöllä suositella. Toinen on tämä ja toinen on Gaggui kahvela =) Ihanaa viikonloppua myös Sinulle!!!

   Poista
 3. Paitsi että kuppikakut näyttävät herkullisilta, paikka näyttää ihanalta ♥ Teillä oli taatusti herkkujen täyteinen ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana paikka ja omistaja aivan mahtava tyyppi <3 Kannattaa käydä herkuttelemassa. Meillä on miehen kanssa viikon päästä hääpäivä ja ajattelimme käydä amerikkalaisella aamiaisella =)

   Poista