Korkeasaari

Saimme lauantaille aivan mahtavan aurinkoisen päivän, kun matkasimme kesäretkelle Korkeasaareen. Päivä oli oikein mukava pieniä miinuksia lukuunottamatta. Ensimmäinen miinus on sitten se aurinko. Kyllä uskokaa tai älkää, mutta suosittelen eläinpuistossa vierailua pilvisenä päivänä, jotta mittari ei nousisi liian korkealle. Meillä nimittäin jäi aika montakin eläintä täysin näkemättä, koska kuumuus oli ajanut kaikki piiloon tai loikoilemaan. Onneksi karhuista toinen sentään kävellä jolkotti, jotta saatiin pieni havainto mesikämmenistä. Kissaeläimet nukkuivat kaikki. Apinoita nähtiin huikeat yksi. Onneksi linnut sentään törröttivät esillä. Neidin lemppareita taisivat olla papukaijat ja "äitilinnut" eli nuo punaiset, joita kuvissakin löytyy. 

Olimme varanneett evästystä mukaan, jotta säästyisimme suuremmilta jonottamisilta. Toki lokit olivat aivan hulluja ja yrittivät tulla syömään eväämme. Menkää siis katoksen alle syömään. Pieniä retkikatoksia olikin aseteltu moneen paikkaan. Ihana rauhakin niissä oli. Kahviloista kantautui korvia hivelevä meininki, mutta äänestä päätellen ihmisillä oli ainakin hauskaa. 

TOP 5 muistisääntöä Korkeasaareen

  1. osta lippu etukäteen (ei tarvitse jonotela niin kuin allekirjoittanut)
  2. pilvinen päivä, jos haluaa nähdä eläintarhassa eläimiä
  3. omat eväät ja syö ne suojassa (säästyt jälleen jonottamiselta ja lintujen hyökkäämiseltä)
  4. hyvät kengät (säästyt hiertymiltä)
  5. lähde ajoissa (saat parkkipaikan lähempää kuin 3km, joo mutta itse halusin pysähtyä matkalla)
HuGs
-S-


Ps. Päivä oli oikeasti oikein ihana ja lapsen riemu oli sitä parasta katsottavaa. Suosittelen lämpimästi Korkeasaarta niin lapsettomille kuin lapsellisille =)


Ei kommentteja