Midsummer


Mitkä kaksi asiaa tarvitset onnistuneeseen Juhannukseen?
 1. ihanat ystävät
 2. maukas ruoka
Siinä ne reseptin tärkeimmät osaset. Loppujen lopuksi säällä ei ole väliä, vaan hyvä seura ratkaisee. 

Pakkasimme tavaramme autoon eilen iltapäivästä ja hurautimme ystäviemme luokse viettämään juhannusta. Valitettavasti lähtö hieman venyi, koska allekirjoittanut poti pientä migreenin poikasta puolen päivän aikaan ja piti hieman levähtää, jotta jaksaa ja pystyy juhlia. Migreeni ei sinänsä tullut mitenkään yllätyksenä, koska ah niin ihana asia kuin loma alkoi juhannuksesta. Kehoni yleensä reagoi stressistä laukeaviin tilanteisiin juurikin migreenillä. Sain kuin sainkin itseni tolpilleni ja pääsimme lähtemään.

Iloiseksi yllätykseksi ystäviemme luona ei satanutkaan. Meillähän sitä vettä tuli kuin aisaa. Siinä sitten vaihdeltiin kuulumisia ja päätettiin juoda kahvit. Mikä ihana yllätys olikaan odottamassa. Syntymäpäivän terveiset ovessa ja aivan mahtavan maukas synttärikakku. Niin, täytin eilen vuosia ja kyllä se keski-ikä siellä nurkan takana jo häämöttää. Sinä vuonna kun synnyin oli myöskin juhannusaatto. Taisi olla äidin tekemä juhannussiivo, joka sai minut tulemaan maailmaan. 

Kahvittelujen jälkeen suuntasimme pihalle. Lapset painelivat pitkin pihaa milloin trampalla, keinussa tai leikkimökissä. Hetkessä siinä tajuaakin, että on se oma neitikin jo aika iso, kun voi itse aikuisten kanssa jutella ihan rauhassa ja neiti touhuaa omissa puuhissaan kaverinsa kanssa. 

Grillauspuuhat aloitettiin siinä pihalla ollessa ja saatiinkin nauttia aivan ihanat juhannusherkut. On se vaan ihanaa, hyvä ruoka ja hyvä seura. Iltapuuhien jälkeen saatiin lapset nukkumaan ja olikin aikuisten saunavuoro. Miehet saunoivat ensin ja sitten me naiset. Kyllä siitä vierähti tunti tai kaksi kun saunassa lapsuuden ystävän kanssa kaksin istutiin, juteltiin ja tuijoteltiin saunan pesän valkea. Olisihan siinä voinut istuskella ihan aamutunneille asti, mutta en uskaltanut valvoa pidempään, jotta migreenikohtaus ei uusiutuisi. 

Tästä onkin sitten mahtavaa aloittaa kuuden viikon loma!
Ihanaa Juhannuspäivää Sinulle!
HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Kylläpäs välittyi ihana juhannustunnelma näistä kuvista! Rentouttavaa juhannusta ja ihanaa lomaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, oli kyllä mahtava juhannusaatto =) Kiitos tuhannesti. Johan tässä jo kalenteri täyttyy lomasuunnitelmista! Ihanaa juhannuspäivää!!

   Poista
 2. Ah, mitä herkkuja. Pakko tunnustaa, että nälkähän täällä tuli. Nyt jääkaapille :D

  Ihanaa lomaa. Rentoudu ja nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma on aloitettu rennosti...ööö..olen kääntänyt hikihatussa maata puutarhassa ja siirtänyt puskia paikasta toiseen. Mutta toisaalta se on ihanaa myös =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Ihanat kesäkuvat! Näitä katsellessa hiipii itsellekin leppoisa lomafiilis, vaikka vielä pitäisi jaksaa pakertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä ollaan saatu pari päivää jo nautiskella. Parempaa säätä odotellessa. Tsemppiä loppu pakerrukseen, kohta se loma on sinullakin <3

   Poista