Photo Wall


Oleilemme olohuoneessa suurimman osan ajasta, jota kotosalla tulee vietettyä (silmät auki). Rakkaiden mustavalkoisia kuvia on tullut koottua olohuoneen seinälle. Myös Kaukana asuvien ystävien kuvat on laitettu esille, jotta tuntuisivat olevan pikkiriikkisen lähempänä meitä. Sydämessä he toki koko ajan ovat, mutta mukava on heitä katsella myös seinällä muistuttaen ihanista hetkistä joita on tullut yhdessä vietettyä. 

Olen nyt tässä muutamaan otteeseen pohtinut tuota takavierustaa, johon taulut ovat aseteltuna. Se kaipaa nyt muutosta...Tämä valokuvien kokoelma on aiheuttanut minulta pientä päänsärkyä. Ensinnäkin kehykset ovat IKEAn suosittua Ribba sarjaa, mutta tauluhyllyt eivät ole samaisesta puljusta ostetut. Muistan napanneeni nämä mukaan Länsikeskuksen Kodin1:n loppuunmyynnistä. Ongelma on se, että nämä taulut eivät tunnu pysyvän hyllyillä ja toisinaan elävät ihan omaa elämäänsä. 

Helpoin ratkaisu saattaisi olla hyllyjen vaihto IKEAn omiin hyllyihin, mutta olen hieman kyllästynyt valokuvien "säntillisyteen". Ehkä valokuvien asettaminen jonkinmoiseen rykelmään seinälle olisi mukavaa vaihtelua. Näin kuvia saisi seinälle paljon enemmän. Myös sekalainen sarja kehyksiä rikkoisi nykyisen tasapaksuuden. Taustalla oleva seinä pitäisi muutenkin maalata uudestaan, koska matkalaukut ovat jättäneet ikävästi väriä seinään. Siinä samalla tulisi kitattua vanhat ruuvinreiät ennen maalausta. 

Mites teillä astellaan tauluja? Sinne tänne harkitun mielivaltaisesti fiiliksen mukaan vaiko säntillisen kauniisti?

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Sinne tänne ei niin säntillisesti täällä :) Mutta kovin kauniilta näyttää mun silmiini myös tuo sinun seinäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kunhan saan energiaa riittävästi tuosta kevät auringosta niin laitan tuumasta toimeen. Taitaa mennä täälläkin sinne tänne vaan =) Ihanaa alkavaa maaliskuuta <3

      Poista