Couple Cups


I'm in the middle of working on my Master's thesis, but I needed a little break. I found these old Arabia's coffee cups last Sunday on my flea market trip. Those coffee cups are my first ones. Both were in very good shape. I think I found a new treasure hunt target, Arabia's coffee cups. My mom collects Arabia's coffee cups, but she likes all of them blue and with a flowers. I guess I could start with any color and more simple prints. I love them.

Oh yeah, We watched the movie Black Swan yesterday and I don't know what to say. I usually have an opinion, but....Hmmmm...The actors are doing a great job in their roles. I think it's very artistic movie. I would say watch it and make your own opinion. It wasn't my favorite, but I've seen it and don't regret it.


Hope you all have a great weekend!

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Well, that's good to know. I've wanted to see that movie, but maybe I'll wait for it to come to pay per view.

  I love those coffee cups. I've never seen any like those before.
  Have a great weekend!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Mummolassa oli just tollaset keltaiset. Minä sain juoda niistä maitoa kun aikuiset kahvitteli :)

  VastaaPoista
 3. söpöt, noita haluan myös löytää! Itseasiassa eilen kirpparilla pidin käsissäni pitkään arabian ali-kahvikuppeja, en ollut aiemmin niihin törmännyt, niissä oli niin sitä jotain, mutta mietin hintaa ja mietin edelleen. Mietin niin paljon että ihan pakko käydä katsomassa onko ne vielä siellä.
  Jos ei-harmittaa kyllä!
  Jos on-joudun taas pähkäilemään, vai onko vastaus jo tässä?

  Mukavaa Viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 4. Arabian kupit on kaikki niin ihania (varsinkin nuo vanhemmat mallit), harmi vaan kun kirppareilla yleensä pitävät niin hirveitä hintoja niissä, rikkinäisetkin maksavat yllättäviä summia... Ihanan keväinen keltainen tuo toinen kuppi :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on tuollainen keltainen tai muistaakseni kaksi. Tykkään niin! :)

  VastaaPoista
 6. Suzanne: If I'm lucky with collecting these cups, I might have a chance to send you one =)

  Marianne: Meillä taisi olla mummolassa sinisiä ja niissä oli kukkia. Arabian kuepeissa on sitä tunnelmaa.

  Heidi: miten kävi? Oliko kupit siellä? Taidan tulla kurkkaamaan myös sinun blogiin ja kysymään, kun minulla tämä vastaus vähän kesti.

  Sanna-Pauliina: On ne kupit kyllä hintavia. Sain yhteensä parilla kympillä nuo kupit joten ajattelin sen olevan käypä hinta, ainakin siinä vaiheessa.

  Sini: Mukava kun tulit vierailulle =) Minulla on kuppien keräys niin alkumetreillä, mutta toivottavasti löytyy lisää ja mukavaan hintaan.

  Mukavaa viikkoa kaikille ja kiitos kommenteista!!
  Have a great week and thanks for your comments!!

  VastaaPoista