FIND TIME...are the words for this Sunday night. I'm just going drop couple lines before going to bed. We have been taking it all easy this weekend. Went to gym, cooked some chicken and watched movies. Nothing  major, but we had a good relaxing weekend. Sometimes you just have to FIND TIME for relaxing weekend. My mom made me these cute little baskets of iron wire. Those have little word tags saying find and time. My old bottles fits in perfectly. And welcome again new readers. Great seeing you all here!

LÖYTÄÄ AIKAA ovat tämän sunnuntain sanat. Tulin nopeasti kirjoittamaan muutaman rivin ennen nukkumaanmenoa. Me olemme miehen kanssa ottaneet rennosti koko viikonlopun. Ohjelmassa on ollut salilla käyntiä, ruuan laittoa ja elokuvien katsomista. Ei kummempaa, mutta viikonloppu on ollut mukavan rentouttava. Joskus on vain LÖYDETTÄVÄ AIKAA rentouttavalle viikonlopulle. Ihana äitini on taiteillut minulle rautalangasta nämä söpöt korit. Niissä on sanoilla varustetut merkit. Vanhat pullot mahtuvat niihin juuri sopivasti. Tervetuloa vielä uudet lukijat. Mukava nähdä teidät täällä!

Have a great upcoming week everyone!! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. hienot korit. rentouttavat viikonloput ja "ei minkään tekeminen" on parasta. sitä kaipaa.

  VastaaPoista
 2. No, mulle tuo teidan viikonloppu kuulostaa kylla ihan parhaudelta :)

  VastaaPoista
 3. A kiss from the past: Kiitos, tykkään kyllä niistä itsekkin kovasti. Aina ei osaa arvostaa tekemättömyyttä ja elämä tuntuu tylsältä. Mutta mukavaahan se on joskus =)

  Eryah: Oli kyllä mukava viikonloppu. Toivottavasti oli myös sinunkin.

  VastaaPoista
 4. Ajan löytäminen on välillä haastellista. Minulla tällä kertaa ajan löytäminen blogin kirjoittamiselle... Mutta kivaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 5. Tuollainen ajan löytäminen on kyllä ihmisen hienoin taito mun mielestä. Liian usein juuri silloin kun olen päättänyt vain olla ja neuloa tai lukea kirjaa tai mitä ikinä tahansa, alkaa ärsyttämään pienet pölyhiukkaset, päätän pestä pyykkiä tai mitä ikinä voikaan tulla mieleen tai tapahtua :) Olen päättänyt ensi viikolla tehdä pääsääntöisesti vain ilahduttavia asioita, loma kun on :)

  VastaaPoista
 6. Suzanne: Thanks dear!

  Chatrin: Mulla on sama ongelma. Olisi mukava päivittää blogia useammin ja vastailla ihaniin kommentteihin ja mikä parasta kun olisi aikaa lukea muiden ihania blogeja. Mukavaa viikkoa!

  Uusi Aamu: Tuleva viikkosi kuulostaa mahtavalta. Mulle tulee aina siivousvimma silloin kun pitäisi istua koneella gradun parissa tai lukea tenttiin. Mukavaa lomaa sinulle!!

  VastaaPoista