B for BooksI'm in between styles. I love the old and rustic shabby chic look, but I also have passion for clean lines with vintage touch. I have seen these old letter signs and luckily my husbad found me some. We cleaned them up and took the old lights away. I thought the B was perfect for Books. I have all the books from University library on it so I wont mix them up with my own books. A is Amazing for just decoration and it gives some green color to the livingroom. I have to say if you walk in to our flat you will  find two different styles here. I can't decide which I like the best. Living room has some shabby furniture mixed with 50's vintage chairs and old letter signs. Kitchen and bedroom is totally shabby chic. I just have to live with both. I love them both. But what should I do with these extra ones?

Olen ihan kahden eri sisustustyylin vaiheilla ja välissä. Pidän vanhoista talonpoikaiskalusteista, mutta pidän myös suoralinjaisista vintage vaikutteista. Olen ihaillut muissa blogeissa ja sisustuslehdissä olevia vanhoja mainoskirjaimia ja yllätyksekseni mieheni sattui niitä saamaan käsiinsä muutaman. Oli aikamoinen homma putsata ja tyhjentää kirjainten sisältö ongelmajätteestä. Lamput ovat kirjaimista poistettu, mutta on aina mahdollisuus laittaa uudet jos haluaa. B- kirjain oli minusta juuri sopiva pieneksi kirjahyllyksi. Pidän siinä yliopistolta lainaamiami kirjoja, jotta ne eivät mene sekaisin omieni kanssa. A- kirjain toimii mukavana väriläiskänä olohuoneessa. Sopii vihreiden raitatyynyjen kanssa hyvin yhteen. Täytyy sanoa, että tämä kämppä on jakautunut kahteen tyylisuuntaan, jos sitä voi tyylisuunnaksi sanoa. Keittiö ja makuuhuone on hyvin maalaisromanttinen, mutta olohuoneeseen olen koonnut myös 50-luvun vaikutteita ja nyt nämä vanhat kirjaimet. En oikein osaa päättää mikä olisi se paras juttu, mutta nyt mennään molemmilla tyyleillä. Ehkä se tasaoaino löytyy ajan kanssa. Mutta mitäs minä näille kaikille kirjaimille teen?

HuGs
-S-

9 kommenttia

 1. No, ainahan voit myydä kirjaimet vaikka..hmm... Minulle?! ;D

  Kivoja kirjaimia!!

  VastaaPoista
 2. Hauskat kirjaimet!! Mulla on vähän sama juttu sisustamisen kanssa, tykkään niin monenlaisesta, ja välillä mietin että yhdistelenkö ihan "mauttomasti". Kuitenkin tykkään eniten ihmisten kodeista joissa OMA TYYLI! sekoitus voi olla melkoinenkin sillisalaatti, ja silti toimiva. :)
  Ja sinuna minä olisin hyvin huolettomin mielin, sulla on aika hyvä vainu ja sisustussilmä!! Tykkään paljon!!!

  VastaaPoista
 3. M kirjaimesta saat upean hyllyn, kun käännät sen vaakatasoon!!! :) ihan tosi makee tulis! jos vaan pysyy pystyssä. musta noi on upeita! vois toimia vaikka tuin B-kirjaimen kanssa jotenkin! kokeile! hienoja ovat.

  VastaaPoista
 4. Olen ihan samoilla linjoilla heidin kanssa. :)
  Ja nuo kirjaimet ovat ihania. Itse pitkään etsin juuri tuollaista m-kirjainta, mutta ei osunut kohdalle. Piti valita toisenlainen M, mutta ihana sekin on :)

  http://omastapajasta.blogspot.com/2011/02/perilla.html

  VastaaPoista
 5. Beautiful pictures!! Wish you a happy week!! Hugs

  VastaaPoista
 6. There's nothing wrong with mixing styles! I love your old letters! Very cool.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania, etenkin tuo B kirjahyllynä! Tahtoo kanssa!
  Komppaan aiempia, tyylejä sekoittamallahan sitä luo just sen oman tyylin. Hyvin näyttävät sointuvan yhteen :)

  VastaaPoista
 8. Täällä löytyy kanssa kiinnostunut ostaja:) Tosi ihania! Meillä oli koti kanssa ihan eri paria. Vähän haittasi minua ja pienet korjausliikkeet lopetti sen. Mutta en kyllä ole kuvista huomannut että teidän koti olisi eri paria....

  VastaaPoista
 9. Ruusa: Kiitos kommentista! Niin voisinhan minä myydäkkin. Laitoin uuteen postaukseen mailiosoitteeni jos olet kiinnostunut niin ota yhteyttä. =)

  Heidi: Kiitos ihanasta kommentista. Sillisalaattiä tämän katon alla onkin, mutta pääasia, että itse viihtyy. =)

  A kiss from the past: Kiitos kommentista! Hyvä idea, pitääpä vähän käännellä ja kokeilla ja katsoa miltä näyttää =)

  Minna-Leena: Kiitos kommentista! Mukava kuulla, että huushollin tyylikaaos ei pistä liikaa silmään =) Olenkin ihastellut sinun ihanaa valkois M kirjaitasi aiemmin. On niin hyvässä kunnossakin.

  Mia: Thanks Mia. You have a great week also dear!

  Suzanne: Thanks. I do love mixing styles. Just hoping I don't go over board =)

  Sara: Kiitos kommentista! Nähdessäni ison B kirjaimen ajattelin heti, että siitä tulee kirjahylly. On totta, että tyylien sekoittaminen tuo persoonallisuutta, mutta välillä mietin, että menekö ihan yli =) Mutta kiitos!

  Selma: Kiitos ihanasta kommentista! Laitoin seuraavaan postaukseen mailiosoitteen jos olet kiinnostunut. Saa ottaa ehdottomasti yhteyttä =)

  VastaaPoista