Flea market Finds!I'm so happy that my first lottery has had a rocking start. So thank you all for joining so far and big WELCOME to all new followers. So happy to see you here. I really hope you will enjoy visiting and reading my blog in the future. I have promised many times before to put some pictures up from my last flea market hopping, so here they are. I found this beautiful Riihimäki jar for couple euros and another Arabia's coffee cup. Now I have two of those. Always looking for more tho. I fell in love with the old Arabia's dish on the next picture. It's not in a perfect shape, but so pretty after all, had to have it also. I'm also collecting old Arabia's plates and I was lucky to find couple in really good shape.

If you just happened to stop by at my blog, I have a lottery going so join in here and I wish you luck!


Olen aivan innoissani, kuinka ensimmäinen blogiarvontani on lähenyt käyntiin. Kiitos kaikille osallistuneille ja TERVETULOA uudet lukijat. Mukavaa nähdä teitä täällä. Toivon, että tykkäätte poiketa ja lukea postauksiani tulevaisuudessakin. Olen jo monesti aiemminssa postauksissa vouhottanut uusista kirpparilöydöistäni ja kuvien laittamisesta. Noh tässä ne nyt sittentulevat. Olen todella tyytyväinen sen kertaisen reissun löytöihini. Pieni ja vanha Riihimäen purkki kannella oli pakko ottaa muutamalla eurolla mukaan. Arabian vanha kuppikin pääsi uuteen kotiin ja kaapissa sille olikin jo samanlainen kaveri odottamassa. Ihastuin myös vanhaan Arabian tarjoiluvatiin, joka on jo elämää tosisaan nähnyt ja hieman matkan varrella kärsinytkin, mutta se oli niin ihastuttava, joten pakko oli sekin saada. Pienellä hinnalla tietenkin. Aina kirpputoreilla käydessäni etsiskelen vanhoja Arabian lautasia. Haen sekä matalia, että syviä. Tällä kertaa löysin kaksi erittäin hyvässä kunnossa ja vihreällä koristuksella olevaa lautasta. Nekin löysivät uuden kodin astiakaapistani.

Jos juuri tupsahdit blogiini, niin minulla on arvonta meneillään. Käy ihmeessä osallistumassa siihen täältä.

I hope you all have a great day! Weekend is almost here! Toivotan kaikkille mukavaa päivää! Viikonloppu on kohta täällä!

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. loistavia löytöjä olet tehnyt, taas kerran!! Tuosta kupista olen kyllä kade ;)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Ja arvaa, maksoi vain euron =)Löytö kerrassaan. Kyllähän niitä kuppeja vastaan tulee useastikkin, mutta osataan niistä pyytääkkin joissain paikoissa.

  VastaaPoista
 3. I like your plates! I really don't think there are any like that here.

  VastaaPoista
 4. Oh Suzanne, you might find these from Ebay. I was looking for some Arabia's dishes and too many of them are shipped US only...You have some great things out there =)

  VastaaPoista
 5. Waude mitkä löydöt! :D ja noin hyväkuntoisetkin vielä! kuppi ja nuo vadit ja lautaset on upeat. minulla on kans noita vihreitä, niissä on erilaisia kuvioita,m utta kun sama sävy on tuota vihreetä ni käyvät mainiosti yksiin :) nyt vaan tuntuu, että harvemmin löytää enää mitään...

  VastaaPoista
 6. Ihania, ihania kirppislöytöjä! Arabian kupin ja Riihimäen purkin ottaisin mielelläni itsellenikin!

  VastaaPoista
 7. A kiss from the past: Kiitos, Juu oli kyllä hyvässä kunnossa ja hintasuhde kohdallaan. Olen pitänyt sitä 4 euron rajaa ja hyvin on toiminut =) Piipahdin edellispäivänäkin kirpparilla, mutta sieltä lähdin tyhjin käsin kotiin.

  Absolutely white: Kiitos =) Riihimäen purkkeja olen kantanu kotiin jo vähän liiakseenkin, mutta tuo pieni oli pakko saaada =)

  VastaaPoista