Treasure Finds!My treasure hunt was a total success. My little Arabia's coffee cup collection grew with two beautiful cups. I also found an old Fazer's candy box. Cute box to put something in it. Today I have been editing pictures from our last trip to Canada. I'm going to present you some details from this adorable house that our friends live in. But I'll leave that to later this week. I don't have any plans for Easter. Maybe I should ask some friends over for dinner. We will see. And one thing has been on my mind for a while now. I want to paint our bedroom wall. Just one wall. All the others are white and one is beige now. I want to that beige to begone. I was thinking more of a grey color. Maybe slightly darker too. But I will keep you posted on that.Viikonloppuinen aarrejahti oli menestys. Kasvatin Arabian kuppi kokoelmaa kahdela valloittavalla kupilla. Löysin myös vanhan Fazerin karkkilaatikon. Siihen voi taas keräillä ja laittaa kaikenlaista, kun vain keksisi sille paikan. Tänään olen muokannut vanhoja valokuvia viimeisimmältä Kanadan matkalta. Ajattelin loppuviikosta esitellä aivan ihania yksityikohtia ystäviemme talosta. Pääsiäiseksi ei ole suurempia suunnitelmia. Ehkä voisi kuttua ystäviä syömään, mutta pitääpä ihmetellä. Yksi asia on pyörinyt päässäni jo tovin. Haluaisin maalata makuuhuoneemme yhden seinistä. Muut seinät ovat tällä hetkellä valkoisia ja yksi on beige. Haluaisin maalata tuon beigen harmaaksi ja ehkä astetta tummemman harmaaksi. Mutta laitan postausta siitä, jos jotain tapahtuu.

I wish you all a sunny day!! Mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille!

HuGs
-S-

12 kommenttia

 1. Mie en oo oikein astioita kirppiksiltä metsästäny, mut kaikkien postauksissa ne näyttää niin ihanalta, että täytyy ehkä pitää silmällä niitäkin :)
  Aurinkoista päivää ja viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Moi Sara! Mullakin on vain nuo tietyt värit ja mallit mielessä kun kirppareilla ja vanhaintavarakaupoissa pyörin. Jos sitten ajan kanssa sais eripareista koottua hauskaa kattausta. Aurinkoista päivää ja viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Upeet kupit. ja loota on tosi kiva, kun se on ilmeisesti ihan vaneria! hyvät ja sympaattiset löydöt :) mä olin myös löytämässä, mutta en löytänyt tälläkertaa kuin ep-levyjä, dannyn kauan ja sitten toisen, jossa oli imatraa ja petsamoa.. :) ihan hauskat nekin. priimakuntoset ja alkuperäiset scandian :)

  VastaaPoista
 4. hienot kupit!!! Noista olen vähän joka kerran sulle kade, vaikkei kateus kuulu kauheasti "tapoihini" ;)
  Ja lootakin!
  Ps. kävin pikaseen eilen kurkkiin sinne toiseenkin blogiin, kiinnostava myös!
  pps. me käytiin tänään kanssa pikapikakierroksella nämä kaksi lähikirppua, ja kaksi turkoosia tyynyä lähti mukaan. Aikoihin ei mitään hurjan mageeta ole löytynyt, vaan siinähän se juju onkin.

  VastaaPoista
 5. Kivoja löytöjä!
  Itselläni on myös noita Fasun laatikoita muutamia kerääntynyt, osa enemmän ja vähemmän kunnossa. Ne on kivoja :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Ja lisaa noita ihania kuppeja! Ehka hippasen kade :p Se nyt on satavarmaa, etta taalla en noita loytaisi, vaikka etsisin... Jaan mielenkiinnolla odottamaan talopostausta! Sait uteliaisuuden heraamaan :)

  VastaaPoista
 7. A kiss from the past: Kiitos, tykkään kans. Kyllä, loota on vaneria. Hei, mutta LP:t on ihan huippu löytöjä. Niissä on niin makee saundi.

  Heidi: Musta tulee jo ihan pöhkö noiden kuppien suhteen, hih. Ne on vaan niin ihania. KÄvinkin lukemassa ja kommentoimassa sun blogia. Ne tunikatkin oli kivat löydöt. Juu mein tarvee äiteen kanssa laittaa uusia kästiöitä esille sinne blogiin kuhan keretään taas painaa ja ompeleen.

  Ruusa: Kiitos, tuo olikin ensimmäinen loota minulle. Ovat olleet niin hintavia täälläpäin, että ei ole raskinnu ostella. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  Eryah: Mä olen ihan höpönä noihin kuppeihin. Onneksi en sentään kaikkia haalinut, mitä matkan varrella näin. ja vähän kerrallaan keräämällä niistä riittää löytämisen iloa =) Laitan tosiaan loppuviikosta vähän kuvia =)

  VastaaPoista
 8. Hey Suzanne! I was thinking that too =) We will see when I have time to start this project, LOL

  VastaaPoista
 9. ....hmmmmm....I think grey would be WONDERFUL....Maria over at Dreamy Whites painted the interior of her home a pale grey with white trim & it looks BEAUTIFUL.....!!

  I LOVE your Fazer box but those Arabia cups again are just too YUMMY....I just searched on eBay Australia & there's NOTHING like them listed....It might take me even LONGER to get my collection to grow....hahahahahah....But then as the saying goes....Half the fun in the collecting IS the chasing....!!

  Cheers for now Lovey,
  Tamarah xx

  VastaaPoista
 10. Heissan, tulin heti vastavierailulle ja aivan ihana blogi on sinullakin! Täytyy paremmalla ajalla tulla lukemaan enemmän kun töissä olen nyt, mutta pakko pikaisesti huikata noista valokirjaimista, että olen himoinnut moista niin kauan kuin jaksan muistaa! Onko sinulla niitä vielä jäljellä? H-kirjain kiinnostaisi kovasti. :)
  Tulen takuulla toistekin!

  VastaaPoista
 11. Hey Tamarah! Thanks for your comment. Grey sounds good to me too. All I need to do is drag myself to a store and get some. I have to say that I haven't seen that type of cups in Ebay either. But those beautiful pitchers you can find. You are so right about that the chase is the key thing =) Can't wait to hear from you soonish by email.

  Take care my dear
  Suvi xx

  Moi Dooda! Mukavaa, kun pistäydyit blogissani ja tervetuloa uudelleen. Kyllä niitä valokirjaimia vielä on. Ja H.kirjain löytyy =) Laitan sulle vaikka s-postissa lisää. Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista