H.O.M.E.


The deal is sealed and we are finally home owners! One more week and I'll be climbing stairways to HOME! So many Ideas, so many decisions to make and so much to do, but I'm ready for the challenge.

Kauppakirjat on kirjoitettu ja olemme lopultakin kodin omistajia. Enää yksi viikko ja kiipeän rappusia pitkin KOTIIN! Niin paljon ideoita, päätöksiä ja tekemistä, mutta haaste on vastaanotettu.

Big thanks to those nice ladies for their last comments! Iso kiitos viime postaukseen kommentin jättäneille mukaville naisille!

HuGs
-S-

PS. Tervetuloa Ruususuu

18 kommenttia

 1. Vaudevaudevau! Onnea valtavasti.

  VastaaPoista
 2. Voi, onnea ! ihanaa! Tiedän tuon tunteen, kun on miljoona ideaa ja haluaisi heti päästä. Sun kauniit tavarat saa upean kodin. Tuskin maltan odottaa!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Eikö olekin ihanaa päästä omaan kotiin?!?!?!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Se tunne on niin mahtava ku pääsee omaan kotiin ♥

  VastaaPoista
 5. Onnea!! Ihana asia, oman kodin hankkiminen on yksi elämän tärkeimpiä asioita ja päätöksiä - ihanan näköisen kodin (jo rappujen perusteella :)) löysittekin!

  VastaaPoista
 6. Hirmusesti onnea! Onnea talokaupoista, mekin saatiin tänään uusi koti! :)

  VastaaPoista
 7. OnneaOnneaOnnea ihan jättiISOSTI!!!! elätte ihan huippuja aikoja :D

  VastaaPoista
 8. OO HIENOA :) onnea !!!!!! nyt uusi elämä ja tavaratkin saavat uuden elämän kun paikka vaihtuu :) se on kaiken uuden ja kivan alku!

  VastaaPoista
 9. Oih, kuinka jännittävää! Oikein paljon onnea uuteen kotiin muutolle!

  VastaaPoista
 10. Onnea vielä! Näyttää hyvältä jo tuo yksi kuva. Kaunis talo, voin vain kuvitella! Miten iso? Onko paljon sisustamista ja laittamista ja hankkimista? Ihan tässä pakahtuu lukijakin :)

  Toivottavasti kissanne viihtyy hyvin uudessa kodissa myös! (yksikö teillä on?) Veikkaan, että käyt niin ylikierroksilla, ettet ehdi huomata väsymistä ;) Oih, oispa mukavaa, jos itsellekin tulisi jotain vastaavanlaista isoa muutosta, mutta ehkä tyydyn muutosta kaivatessani vaikka järjestelemään huonekalut uudestaan ja tapetoimaan seinät... Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 11. Iso kiitos teille kaikille ihanille =)On aivan mahtava päästä omaan kotiin. Sauna on korkattava heti pesun jälkeen. Nyt on eletty ilman saunaa tai saunakiertolaisena liian monta vuotta. Kiitos vielä onnitteluista.

  Eerika, Isot onnittelut uudesta kodista! Tiedän nyt tarkalleen miltä sinusta tuntuu. Hymy nousee korviin saakka =)

  Sini, Muutos on meille kaikille aikamoinen vaikkakin todella odotettu. Nykyinen asunto oli n. 60 neliötä ja tuleva kotimme on 169 neliötä asumiskerroksessa ja kellarissa vielä exrat 50 neliötä. Kellari tulee olemaan vain varastokäytössä. Meidän onneksi taloa oli laitettu paljon, siis todella paljon. Aikas modernia lookkia, mutta eiköhän meidän vanhoilla tavaroilla saada sitä kotoisuutta. JA tykkäänkin, että keittiö ja vessat ovat modernit. Tapettien vaihdolla päästään, joten todella helpolla. Mutta tavaroiden löytäminen oikeille paikoille onkin haaste. Etsimme rempattavaa kotia, mutta tähän elämäntilanteeseen talo oli paras mahdollinen ja se vain iski. Se tuntui heti kodilta.

  Seinien tapetointi ja tavaroiden siirtelykin tuo mukavaa vaihtelua ja toisaalta ei tarvitse kantaa hirvittävää muuttokuormaa ja siivota montaa neliötä ja kaappia, huh. Käytiin jo hakemassa uusia pesuaineita odottamaan tulevaa koitosta. Kitos ihanasta kommentista ja mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 12. Chatrin, kiitos kovasti. Nyt odotetaan, että aika kuluu siivillä =)

  VastaaPoista
 13. Oikein paljon onnea talonomistajille! Mahtava juttu! <3

  VastaaPoista
 14. Onnea uuteen kotiin :) Vitsit, joulukin tulossa. Varmasti odotat että pääset laittamaan paikkoja kuntoon!

  VastaaPoista
 15. Jee, ihanaa, Onnea paljon!!
  -Saija
  http://www.divaaniblogit.fi/blogit/cosyhome

  VastaaPoista
 16. Moikkis Sara, Marianne ja Saija! Kiitos vielä teillekkin ihanille kommenteistanne. On se iso ja uusi, mutta ihana juttu, se OMA KOTI =)

  VastaaPoista