A classic mistake!


I have a problem. I do love my zebra chair. We have two of these and we got them from my grandma. They used to be green, but the PROBLEM is that the other one looks like a zebra and the other one doesn't have any fabric on yet. I need them to be fixed before my birthday party. I need more places to sit on. The reason I got into this mess is that I made a classic mistake by buying too little amount that fabric from Ikea and now they don't have that black and white stripe fabric anymore. At least in this Ikea that is close to us. So what should I do? Just trying to find that fabric which seems to be impossible right now or change both of the chair some other black and white fabric which will make those chair similar looking or just go wild and get some other black and white fabric for the other chair and leave my zebra to be as it is? All the tips are welcome, Thanks!!


Voi apua, minulla on ongelma! Tykkään kovasti zeepra tuolistani. Meillä on näitä parisen kappaletta. Saatiin mummilta. Nojatuolit olivat aiemmin vihreät. Nyt toisessa tuolissa on tämä mustavalkoraidallinen kangas ja toisessa ei ole kangasta lainkaan. Haluan saada kyseiset tuolit kuntoon ennen syntymäpäiväjuhliani, jotta istumatilaa on kaikille.Se miten olen saanut itseni tähän jamaan johtuu siitä, että tein klassisen virheen ja ostin raidallista kangasta liian vähän Ikeasta. Nyt kyseistä kangasta ei ole saatavilla ainakaan läheisestä Ikeastani. Ja tämä on jatkunut jo puolisen vuotta. Joten mitä minun kannattaisi tehdä. Ihmetellä samaa kangasta edelleen? Vaihtaa molempiin uusi ja samanlainen mustavalkoinen kangas? Vai hullutella ja ostaa täysin erilainen, mutta mustavalkoinen kangas toiseen tuoliin ja jättää zeepra sellaiseksi kuin se nyt on? Kaikki vinkit ovat tervetulleita, Kiitos!


HuGs
-S-

13 kommenttia

 1. Mä laittasin toiseen tuoliin aivan mustan kankaan :) Kivat viikonloput!

  VastaaPoista
 2. Voih, mikä probleema! Tuoli on ihana, minä ostaisin kyllä toista kangasta toiseen tuoliin ja säilyttäisin tuon, se on hienon näköinen.

  Hetkonen, ainakin Tampereen ja Raision Ikeat näyttää täysiä saldoja tuosta kankaasta. Ei muuta kuin hopihopi ikeaan!
  Minä juuri kk sitten ostin tuota nimenomaista mustavalkoraitakangasta Haaparannan ikealta kolmisen metriä. En ole vielä keksinyt mitä siitä tekisin! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa tuo mustavalkoinen tuolisi nätti! Toisen tuolin kohtalon sinetöisin helpoiten niin, että päällystäisin siis minäkin ensimmäisen kommentoijan tapaan tuolin mustalla kankaalla :)

  VastaaPoista
 4. Pahan pistit! Tee toisesta erilainen, Ehkäpä ihan jopa musta. Paitsi jos sitä kangasta nyt sitten saisi jostain. Onnea!

  VastaaPoista
 5. Mä päällystäisin toisen esim tiheämpiraitaisella mustavalkoisella jos sellaista löytyisi jostain. Se voisi olla aika hauskan näköinen pari!

  Tai sitten kokonaan valkoisella, tai ehkä valk kankaalla jossa olisi vähän mustaa jossain (hieman vaikeampi rasti)...

  -Johanna

  VastaaPoista
 6. Vaihtoehtoja on kaksi. Metsasta samaa kangastan jonkun muun paikkakunnan Ikeasta, tai sitten tee toinen aivan erilainen tuoli. Mutta ala paallysta tuota enaa millaan muulla, vaan jata juuri tuollaiseksi! Hieno!

  VastaaPoista
 7. Jätä tuo tuoli tuolleen ja se toinen tuoli sit jollain toisella mustavalkoisella kankaalla, vaikkapa kukkakuvioisella. Myöskin tuolla aiemmin mainittu ohutraitainenkin kuulostaa hauskalta. Nämä siis siinätapauksessa ettet löydä/saa tuota samaa kangasta enää mistään. Tosi kivasti sopii tuo tyyny ton raitakankaan kanssa.

  VastaaPoista
 8. entäs jos toinen tuoli olisi kokonaan musta tai valkoinen? tai vaikka tumman ruskea? kaksi erilaista raitaa samassa voi toimia, tai sitten olla liian villi.. Tuo mustavalko raidallinen on tosi upea, säästä tuo kangas. Entäs jos laitat toisen tuolin 2 erilaisella kankaalla- vaikka niin, että jos istuin osaan riittää tuota seepraa niin sitten mustaksi tai valkeaksi muu tuoli? mahdollisuuksia on niin monia. tyylikäs tuoli!

  VastaaPoista
 9. Tuo tuoli on makee! Musta kaverina olisi hillityn tyylikäs. Mites mustavalkoinen, mutta kuosiltaan ihan eri, esim. kukallinen? Tuli vain tuosta pitsityynystä kukka mieleen, kun se passaa niin hyvin tuohon tuoliin. Miksei siis hulluttelisi? Synttäreiden kunniaksi :)

  VastaaPoista
 10. Wau mikä määrä kommentteja!! Ihanaa kiitos =)

  Moi J! Täytyy tosiaan harkita koko mustaa. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  Moi Dooda! Kiitos! No tuo Raisio ei ole kuin kiven heiton päässä. Taitaa olla netin ja kaupan tilanne eri. Kävin viime viikolla pyörähtämässä ja siel oli kaikki ihan rempallaa. Tekivät kangas osastota uudestaa. Mutta täytyy käydä kurvaseen uudelleen, josko ne olis nyt saanut sitä kangasta.

  Moi Aniliini!Kiitos, raidat on rautaa =) Tuo koko musta kuullostaa kyllä hyvältä idealta. Pitää nyt harkita.

  Moi Selma! Juu kokomusta ei varmaan olis hassumpi. Pakko se on ainakin päällystää =)

  Moi Johanna! kiitos kommentistasi. Pikkuraitakin kuullostaa hauskalta. Pitääpä pitää silmät auki, jos vaikka tulis vastaan. Vois olla aika hauska yhdistelmä.

  Moi Eryah! Kitos. Juu ehdottomasti pidän nyt tuon raitakankaan ainakin tuossa toisessa tuolissa.

  Moi piitzi! Kiitos kommentistasi. Juu raidat pidetään. Se pikkuraita ei välttämättä olis hullumpi idea. Mutta totta tuo kukkakuviokin. Vois olla rajukin yhdeistelmä, mutta ei ollenkaan huono.

  Hei A kiss from the past! Kiito! Säästän ehdottomasti tuon raitakankaan. Niin onhan tuota raitakangasta hiukan jäljellä ja sillä sais vuorattua edes jotain. Jos sitten käsinojat mustalla tai valkoisella. Pitääpä hieman mallata.

  Moi Sini! Tuo kukka kangas kävi myös mielessä. Vois tulla rajukin yhdeistelmä. Toisaalta koko musta ei kuullosta ollenkaan hassummalta.

  Kiitos kaikille hyvistä ideoista! Mutta mahtoikohan tästä tulla vielä hankalampaa =) No eiköhän se ratkea tässä piakkoin. Laitan sitten postausta kun tuoli on valmis. Näätte sitten loppuratkaisun. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!!!

  VastaaPoista
 11. I like the idea of a different fabric altogether on the second chair. Something black and white and graphic but not a stripe. I think that could look really good!

  VastaaPoista
 12. Hey Suzanne! Thanks for your comment. I really have to think this over. Different patters could work out great together. I'll let you know what I decided to do later. Have a great weekend!

  VastaaPoista
 13. wow, I love that chair!
  Thank you for such a lovely comment on my blog. Nice to hear you like it. And now I can get to now you. My weekend was great in the countryside, not thinking on interior at all. Almost....
  Have nice week u2!

  VastaaPoista