Finally Here!
Finally I'm back! First of all, I want to thank you all amazing blog friends that made comments on my last post. You are truly amazing! Thank you! During last week I sure was a busy bee. Weekend passed by with celebrating mother's day. On Monday I spent the day with my dear friend from childhood. We had some Indian for lunch. That chicken was so tasty. Only bad thing was that after enjoying my day in the sun, I had a huge migraine attack. I didn't end up in the hospital this time, but it sure was bad. It took three days to feel better and still on Thursday when I went to see Infernal Musical, I had a weird feeling. That show was amazing even tho I'm not the biggest fan of heavy music. We also stopped by at the Logomo's crazy coffee place.( I will put pictures later) Design meets art for sure. I loved it.

This weekend was for hockey and Eurovision song contest. Finland has played some good games so even not-a-fan has been watching. Tonight will be interesting to see if Finland wins the World Cup in hockey. Yesterday our friends came over for Eurovision night. We ate some strawberry-cookie thing that I made and watched the show. We had some good times. Today my husband and I went for flea market hopping and only thing we found was a license plate from Illinois. (pictures later)

I also made some time to get some herbs growing. These ones I bought from the store, but I changed the soil and now I'm hoping to keep them growing. I was inspired by Heidi. She did some serious herb growing that I'm jealous of. I did't have time (or too lazy) to do it this year, but there is always a next year and lucky for me, I can buy it from the store for starters.Vihdoinkin olen täällä! Ensimmäisenä haluan kiittää ihania kommenttejanne viime postaukseen. Olette aivan ihania. Suuri kiitos siitä!. Viime viikolla olin kiireinen kuin kimalainen. Viikonloppu kului äitienpäivää juhliessa. Maanantaina sain viettää mukavan ja aurinkoisen päivän lapsuudenystävän kanssa. Kävimme syömässä läheisessä intialaisessa kuppilassa lounaan. Kana oli herkullista. Ainoa tylsä juttu oli se, että mukava päivä päättyi inhoittavaan migreenikohtaukseen. Sairaalaan ei tarvinnut tällä kertaa minua kärrätä, mutta kolmisen päivää meni palautumiseen. Torstaina olin samaisen ystäväni kanssa katsomaas Infernal Musical- musikaalia ja oli kyllä ihan huippu, vaikka en niin hevin kuuntelija olekkaan. Olo oli vieläkin hieman oudohko, mutta kyllä se siitä. Käväisimme myös Logomon kahvilassa, jossa odotti mustavalkoinen designin ja taiteen kohtaaminen. (laitan kuvia myöhemmin). Oli kyllä hieno!


Tämä viikonloppu on pyhitetty jääkiekolle ja Euroviisuille. Suomi on pelannut aikas hyvää peliä tänä vuonna ja ei-fanikin on istunut television ääressä. Tänään onkin tiukka ottelu tulossa. Saa nähdä voittaako Suomi maailman mestaruuden. Eilen oli viisuvalvojaiset. Ystäväpariskunnan kanssa istuttiin iltaa ja syötiin mansikka-keksi hässäkkää, jonka olin tehnyt. Tuoreet mansikat olivat hyviä, vaikkakin ulkomaalaisia. Tänään käväisimme mieheni kanssa kirppareilla ja mukaan tarttui vain vanha rekisterikilpi, joka on kulkeutunut tänne Illinoisista asti. (kuvaa myöhemmin)


Vihdoin sain laitettua Basilikaa ruukkuun Heidin innoittamana. En saanut aikaiseksi kiireiden (tai laiskuuden) takia itse kasvatettua, mutta vaihdoin nyt kaupan purkista multaan ja katsotaan kuinka kauan ne selviävät. 

Thanks for reading and wishing you a great night! Kiitos, kun jaksoitte lukea ja mukavaa iltaa kaikille!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Harmi tuota migreeniäsi! Toivottavasti se ei vaivaa usein! Nyt on ollutkin niin kovin jännä viikonloppu. En seurannut eilistä viisulähetystä kuin alun, mutta tunnelmaan pääsin. Saas nähdä, miten tänään käy. Basilikat näyttävät hyviltä! Oma yrttitarhani vielä odottaa... Ja ne kesäkukatkin ehdit laittaa, kun nythän on vasta toukokuu :) Tosin on kyllä ihanaa, kun on voinut fiilistellä kesäjutuilla jo näin aikaisin! Ainiin ja mulla kyllä lähti viime kesänä kaupan basilika istutettuna kasvamaan ihan hurjasti. Voimia ensi viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Ooo, ompa kiva kun nimi mainitaan :) Siis tälläisissä merkeissä, katsoinkin jo ekasta kuvasta että oletpa saanut valtavan komean basilikan kasvamaan ja NOPEETA!!! Hyvä että purkitit, kyllä se pidentää "käyttöikää" :)

  Iloista ensiviikkoa ja jännää jääkiekkoa!

  VastaaPoista
 3. Moi Sini! Juu migreenin kanssa on tullu taisteltua jo vuosia. Onneks on lääkitys kohdallaan, tähän voisi sanoa.Joskus ei vaan lääkkeetkään auta ja pitää käydä tiputuksen kautta. Parveke pitäisi tosiaan laittaa kuntoon. Jos sitten synttäreille viimesitään =) Meillä on aika ruuhkainen tie, joten likaa riittää ja kalusteita saa olla pyyhkimässä päivittäin. Parveke lasit uupuu. Se on niin totta, että kesäjutuilla on ihana fiilistellä. Kiitos, mukavaa viikkoa myös sinulle!

  Moi Heidi! No mutta olet maininnan ansainnut. =) Sulla on huippu ihana blogi =)Nyt pitää vaan koittaa pitää ne basilikat hengissä. Seurataan tilannetta. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Sounds like a great weekend! I'm glad you got over your migraine.
  I think it's funny that an Illinois license plate found it's way to Finland. :) I've never seen a Finnish license plate here.

  VastaaPoista