I forgot...

Ooops! Something that I forgot to post earlier. During our Helsinki trip, we stopped by at moko's market and cafe. Such a cool place. It was my first visit and hoping to go again some time.

Oho! Unohdin postata nämä kuvat aiemmin. Helsingin reissulla törmäsimme mokon kahvilaan ja markettiin. Aikas makea paikka. Olin ekaa kertaa ja toivon meneväni toistekkin. 

Have a great night everyone! Mukavaa iltaa kaikille!

HuGs
-S-

10 kommenttia

 1. enpäs oo minäkään tuolla ikinä käynyt! Seukilla helsinginturneella saletisti piipahtaa hän - kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin haaveilen Helsingin reissulla pääseväni visiitille tuonne!

  Oi olet löytänyt noita vanhoja palikoita. Mä olen niitä kanssa koittanut kytistää kirppareilta. Omani on myöskin hävinneet aikojen saatossa, ihanat!!

  VastaaPoista
 3. en oo mäkään käynyt ennen tuolla. pitää joskus piipahtaa :) kuvat onakin väreiltään herkulliset.

  VastaaPoista
 4. Moko market on ihana! Käyn aika usein siellä kahvilla tai lounaalla ja melkein joka kerta tarttuu jotain pientä mukaan. :)

  VastaaPoista
 5. Hi there, yes, that looks like a cool cafe indeed! I have only just found your blog, keep up great work! Tammy

  VastaaPoista
 6. Hyvä kun vaihdoit kommentointiasetukset, pääsen vihdoin kanssa laittamaan sanasen :D
  Olen käynyt kerran Mokossa, ja jotain pientä tarttuikin mukaan, ihastuttava paikka todellakin!!

  VastaaPoista
 7. Olen haaveillut käyväni tuolla, mutta kun se on vähän (muka) syrjässä, niin en ole saanut aikaiseksi poikettua. Ihania kuvia! Kesällä haaveilin "matkailusta" Helsingissä. Siis päiväseltään ja aina yöksi kotiin. Tykkään kaupungista siis kovasti! Voi kun ehtisin muuten pian kirppiksille! ;)

  VastaaPoista
 8. Tuo paikka täytyy etsiä, vaikka kesälomareissulla!! Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 9. That does look like a cool place. I love that turquoise table!

  VastaaPoista
 10. Moikka Dooda! Se oli kyllä aivan mahtava paikka. Suosittelen. Vaikea on lähteä tyhjin käsin kotiin =)

  Moikka Satu! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Ihana tunnelmakin kyseisessä kaupassa. Palikoita etsin kuumeisesti lisää. Toivottavasti sattuu myös sinun eteesi =)

  Hei A kiss from the past! Kannattaa käydä piipahtamassa. Antiikki kalusteet oli tuotu intiasta joten värimaailma on aivan ihana ja raikas.

  Moi Laura! Niin varmasti kävisi mullekkin, jos asuisin nurkilla. Olet aikas onnekas ja sattuuko uusi kotisi myös lähettyville?

  Hi Tammy! And welcome big time. So nice of you to stop by and leave a comment also becoming a follower. That was really sweet of you. Thanks for you kind words. I have to stop by at your blog my new friend =) Have a great week!

  MOikka Heidi! Jee nyt sain sinulta jo kauan kaivatun kommentin =))) Kiva, että toimii. Tuo kauppa oli aivan ihana. Ne huonekalut, värit ja se pikkutilpehöörikin. Kerrassaan ihana.

  Moi Sini! No täytyy sanoa, että oli ihan sattumaa, että kyseiseen kauppaan eksyttiin. Mutta mukava löytö oli kulmantakana. Ihan tunnelma ja värimaailma. Ihme kyllä lähdin tyhjin käsin kotiin, mutta tuli jo kirpparikierroksella kulutettua budjettia liikaa =)

  Moi Hyvä Mieli! Suosittelen ehdottomasti piipahtamista. Paljon ihmeteltävää ja ihasteltavaa. Saapa mukavassa tunnelmassa lounasta ja kahvia =)

  Hello Suzanne! It sure was a great visit. Most of the furniture was antiques from India. That will explain the colors. So beautiful!

  VastaaPoista