Summer Brunch


Nine years ago my husband and I met on June 8th. Time sure flies. But today we had a chance to enjoy a great brunch in Bossaliina. The atmosphere in this little coffee shop/ restaurant is really something. It feels so cozy and I love the cool furniture they have. Food was great and we really enjoyed it all. I'm hoping to give you some new about the house later one this week. Hope you all enjoyed you weekend!

Yhdeksan vuotta sitten mieheni ja minä tapasimme kesäkuun kahdeksas päivä. Aika tosiaan lentää. Mutta tänään meillä oli mahdollisuus nauttia maukas brunssi Bossaliinassa. Tuon pienen kahvila-ravintolan tunnelma oli mahtava. Tuntui niin kodikkaalta. Huonekalut olivat kaikki vanhoja, erilaisia ja kertoivat omaa tarinaansa. Ruoka oli hyvää. Toivottavasti minulla on loppuviikosta talouutisia kerrottavana. Toivotavasti Sinulla oli mukava viikonloppu!


Here is some pictures from Bossaliina  Tässä muutamia kuvia Bossaliinasta


HuGs
-S-

PS. I just noticed that I have 10000 visitors, WOW. Hmm...maybe I should have a lottery soon!
PS. Huomasin juuri 10000 kävijää on käynyt, WOW. Hmmm...ehkä pitäisi laittaa arvontaa pystyyn!

6 kommenttia

 1. Onnea päivällenne.
  Taaksepäin ajateltuna aika kuluu kuin siivellä, vaikka joskus, kun odottaa jotain, aika ei tunnu kuluvan lainkaan.
  Meillä on tänään ollut aivan mieletön ukonilma. Nytkin jyrisee jälleen. Illalla tuli rakeita, isompia kuin herneet. Hieman kesäkukat kärsivät moisesta kuulasateesta:)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Great cafe! And congratulations on your 'meeting anniversary'. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja tunnelmia! Voi kun olen yrittänyt jättää sata kertaa kommenttia, mutta mulla on ollut ongelmia tämän bloggerin kanssa jo tovin :(

  Mitenkäs teidän unelmatalon laita? :) Ihanan iloisia ja hyväntuulisia aina terveisesi täällä! Ja viikonloppu oli täällä mukava. Jatkui tähän päivään asti itseasiassa :)

  VastaaPoista
 4. Moi Hanne! Kiitos kovasti. Täälläpäin ukkosti myös eilen. Oli hurhaa herätä siihen jyrinään. Lauantaina käytiin ystävillä ja matkalla tuli rakeita taivaan täydeltä. sadan kahdenkympin rajoitus muuttui kuuteenkymppiin moottoritiellä, niin hurjasti satoi. Totta muuten, tuollainen sade saattaa rikkoa kukkien terälehdet helposti. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  Moi Chatrin! Oli ne aikas veikeä kokoelma. Vois itelleenki ottaa =)

  Hello Suzanne! It was such a nice cafe and thanks =)

  Moi Sini! Juu Aurablogin Heidi valitteli samaa asiaa, että blogger ei ole päästänyt kommentoimaan. Mutta mukavaa, että nyt sinä pääsit =) Laitan unelmatalosta tietoa viikonlopulla, kun asioita hieman selviää, mutta sanotaan, että hymyilyttää. Mukava kuulla, että viikonloppusi sujui mukavasti. Tuliko muuten teilläpäin vettä ja ukkostiko? Täällä tuli rakeita ja ihan hirmuinen ukkonen. Herättiin siihen aamuysötä viikonloppuna. Olikos jotain huippukivaa, kun viikonloppu maistui? =)

  VastaaPoista
 5. Mä olen ongelmatilanteissa vaihtanut selainta, niin se on myös toisinaan auttanut :) Kiva, että hymyilyttää :) Sunnuntai illan ukkosti ja sadettakin tuli. Oli vähän kylmä, kun sunnuntaina vielä nautiskelin koko päivän ulkosalla (vein ompelukoneenkin ulos ja ompelin omenapuun varjossa) ja sitten maanantai aamu oli niin jäätävä ja mulla vain kesävaatteita maalla mukana! :) Ihan perusrentoilua siis maalla.

  VastaaPoista