B for BoxesBoxes, Boxes and more Boxes. Everybody loves packing right? Even when your whole house looks like a one giant banana box. We have couple weeks to go. We started packing things from the closets and cabinets so I can start cleaning them. It will easier and faster to do the final cleaning for this appartment when all the boxes are brought to our new home and all the cabinets are already cleaned.

Laatikoita, Laatikoita ja lisää Laatikoita. Kaikki rakastavat pakkaamista vai mitä? Vaikka koko kämppäsi näyttääkin kokonaiselta banaanilaatikolta. Muutama viikko vielä. Olemme aloittaneet kaappien ja laatikoiden tyhjentämisen ajoissa. Haluan siivota kaapit sisältä ja ulkoa, jo ennen muuttoa. Helpottaa loppusiivousta kummasti, kun laatikot viedään pois ja jäljelle jää vain suurten pintojen siivous.


This weekend is for treasure hunting and wall paper hunting. On Saturday we are visiting one auction. I love a good auctiong. Great finds with cheap prices.

Tänä viikonloppuna on tarkoitus lähteä aarteiden ja tapettien metsästykseen. Lauantaina on tiedossa huutokauppa. Aarteita pilkkahinnoin, me like. 

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Niin pakkaminen on vielä helppoa, mutta sitten niiden laatikoiden purkaminen... aina jää muutama laatikko nurkkiin pyörimään. Ainakin itselleni on käynyt niin! Edelliseen asuntoon muuttaessani siskoni rupesi kylään tullessaan tyhjentämään keittiön kaappiin tavaraa laatikoista, jotka lojuivat vielä lattilalla :D Mutta varmasti nyt on aivan loistava paikka tehdä kunnon inventaariota! Lähteekö paljon tavaraa kiertoon? Itse suunnittelin talvella käyväni kaikki nurkat läpi. Odotan kovasti, koska se antaa henkisestikin niin virkistyneen olon!

  Nuo kirjaimesi ovat ihania! Ja näyttäviä. Onnea ja tsemppiä muuttoon ja kivaa viikonloppua! Toivottavasti löydät taas paljon kivoja aarteita :)

  VastaaPoista
 2. Valtavasti tsemppiä muuttohärdelliin ja onnea! Ihan mahtavaa että löysitte kodin! :)
  Saija http://www.divaaniblogit.fi/blogit/cosyhome

  VastaaPoista
 3. Meitsikin haluais huutokauppaan! En ole ikinä ollut. ja long time no seeing, mut olet mielessä joka päivä, kun katson ihanaa ihanaa a-kirjaintani. Love it! Kaipaan sun postauksia:)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä niin totta Sini! Se purkaminen vasta onkin...Kaikkea tavaraa ei tosiaan kanneta uuteen kotiin. Osa jaetaan sukulaislle ja osan koitan myydä. Osa tavaroista tulee ensin uuteen kotiin, mutta en osaa ajatella vielä niille mitään paikkaa. Jos eivät löydä niin sitten vasta myyntiin. Ovat kuitenkin haalittuja aarteita joten tarvitsee pientä pohdiskelua ensin =) Musta tuntuu, että mitkäännykyiset verhot eivät sovi uuteen asuntoon, joten ehkä se kirpputorikin vielä kutsuu. Kangasta voi tietty käyttää jotenkin muutenkin hyödyksi. Kiitos kovasti tsempistä. Katsotaan mitä aarteita tänään löydetään. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Moikka Saija! Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa. Kiitos kaunis. Ehkä sieltä uudesta kodista saa sitten taas jutun aihetta =) Mukavaa viikonloppua!

  Moi Selma! Ompa ihana nähdä sinua täällä. Se A tosiaan näyttä hyvältä teillä =) Ihan nappi juttu. Koitan saada blogia taas aktiivisemmaksi, kun taas koneellakin pystyy olemaan. Olen ollut muutamassa huutokaupassa, mutta joku kuukausi sitten olin ensimmäistä kertaa pihahuutokaupassa. En voinut käsittää kuinka halvalla se tavara oikein lähtee. Tänäänkin on kyseessä ulkohuutokauppa joten ootukset ovat kovat! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Good luck at the auction!
  Moving is such a huge task. I don't envy you, but I know you'll love having your own home.

  VastaaPoista
 7. Hello Suzanne! Long time no see, but it's really good to hear from you. I'm so excited about us moving in our new home. Packing and unpacking will so worth it. Have a great week!

  VastaaPoista