Instant and Fast


Good morning everyone! More and more grocery stores have instant products on their shelf. I don't think we use convenience foods that much, but when you include meatballs, sausages, frozen potatoes and so on, I guess we do use it in the end. I don't buy convenience meals at all. I try to make at least half of the meal from fresh ingredients. Sometimes you are just too busy to start from the beginning in everything. My new favorite is this Instant pudding. It's fast and tastes good. I guess when you are in a hurry or just lazy,  it's okay to use convenience foods.

Huomenia kaikille! Kaupat pursuavat enemmän ja enemmän valmisruokia. Kuvittelen, että en käytä paljoakaan valmisruokaa, mutta kun siihen lasketaan, lihapullat, makkarat ja pakastealtaan antimet jne, taidan kuluttaa niitä toisinaan enemmänkin. En koskaan osta valmisaterioita. Yritän tehdä ainakin puolet ateriasta tuoreista aineksista. Joskus sitä on vain niin kiireinen tekemään kaikkea alusta. Uusi lempparini on tämä valmispuuro. Se on nopeasti valmis ja maistuu hyvälle. Ehkä valmisruokien käyttö on edes joskus suotavaa, kun kiire tai laiskuus painaa.

I'm off to auction, have a great day everyone! Nyt hiphei huutokauppaan, mukavaa päivää kaikille!

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. Mekään ei käytetty paljon valmisruokia ennen keittiöremonttia. Remontin aikana ne ovat olleet välttämättömyys ja itselläni kuluu noita pussipuuroja melkoisesti. Niistä saa mukavia variaatioita erilaisilla tuoreilla marjoilla ja hedelmillä :)
  Onneksi pian pääsee tekemään "oikeaa" ruokaa, ei eineksillä kyllä pitkään jaksa, vaikka siellä hyviä onkin.

  Tsemppistä muuttoonne ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mulla on noita puuropusseja töissä. Jos kotona ei ehdi syödä aamupalaa, puuro pelastaa päivän alun :)
  Kotona suosikkieineksemme ovat pinaattikeitto ja kalapuikot. Muita valmistuotteita ei juurikaan syödä.

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Moikka Ruusa! Ihana kuulla sinusta =) Remontin aikana tulee varmasti syötyä muutama lihapiirakka ja mikropizza. Odotan jo kovasti uutta keittiötä ja sitä tilaa. Tekee mieli kokatakkin enemmän. Mukavaa viikonloppua!

  Moi Laura! Ihana kuulla sinusta =) Mieheni rakastaa kalapuikkoja. Pinaattikeitosta tulikin mieleen että pakasteen kasvissosekeitto kuuluu myös lemppareihini. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista