Twins and PairsDuring my weekend I cleaned up like a maniac. On Monday a guy from the agencies came to take pictures of our apparment for the rent advertisement. I felt so uncomfortable for him being here and taking those pictres. I wanted this place to look spotless. I wanted to hide all the personal things in the walk-in closet and it was full. You could not even open the door without getting something falling on your head. My husband said that I'm exaggerating because it's only a rent advertisement, not a story of our apparment in an interior magazine. Well the best thing is that the house is clean, our packing has started and things are really happening. I have been thinking were to put my twins and pairs in our new home, so excited!Viikonloppuna siivosin kuin hullu. Maanantaina välitysfirman mies tuli napsimaan kuvia meidän asunnosta vuokrailmoitusta varten. Minua ahdisti ihan mahdottomasti. Kämpän piti olla putituhdas. Tungin kaiken henkilökohtaisen romun vaatekaappiin piiloon ja se täyttyikin niin, että oven avatessa sai varmasti päälleensä jotakin. Mieheni mielestä menin siivouksen kanssa aivan yli. Totesi vain, että se on vain vuokrailmoitus, ei lehtiartikkeli sisustuslehdessä. Parasta on kuitenkin se, että kämppä on siisti, pakkaaminen on aloitettu ja nyt oikeasti tapahtuu. Olenkin pohtinut mihin nämä kaksoset ja parit oikein uudessa kodissa laitan. Jännää!

Have a great Day! Mukavaa päivää kaikille!
HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. jee! hyvä se on joskus laittaa ranttaliksi, alottaa puhtaasti taas uutta! zemppiä pakkaamiseen! muuttaminen on kamalaa. minä tein löytöjä melkein 2 vuoden muuttamisen jälkeenkin, olin laittanut ihan vääriin paikkoihin asioita ja ne löytyi ihan vahingossa. pitäis kirjottaa päälle mitä missäkin on :D

  VastaaPoista
 2. Tervehdys pitkästä aikaa!
  Harmi kuulla, että siellä on sairasteltu :( Sama juttu täällä, kun työpaikalla on altistunut homeelle. Ei kiva. Mutta tsemppaillaan, kyllä se tästä!
  Todella hienoa, että olette vihdoin löytäneet oman kodin, oikein paljon onnea!!! :) Kyllä tuollainen juttu auttaa sen muuttorumbankin jaksamaan!

  VastaaPoista
 3. Hei A kiss from the past! Tuo on hyvä vinkki. Pitääkin raapustaa jokaisen paketin päälle mitä siellä on. LÖysin muuten vohveriraudan siivotessani. Taidettiin saada se viime jouluna joululahjaksi. No ehkä se sitten korkataan uudessa kodissa =)

  Moi Sara! Tuo työpaikan home on juttu onkin aikas harmillilsta. Toivottavasti asialle tehdään jotain. Paranemisia myös sinne päin =)

  VastaaPoista