Who took a bite of it ?


It looks like someone took a bite of it, but still works for me. It didn't cost a fortune. I was looking for flowers and butterflies, but this is what I found. You know it's really hard to find any good angle of views because all the boxes around the appartment. For this picture I had move some of them. On Monday we are sealing the deal and then next weekend, oh I can't wait for next weekend to come! But I hope you enjoy your weekend!

Näyttää siltä, että joku olisi haukannut siitä palan. No eipähän maksanut omaisuutta. Mielessä oli kyllä hienot kukkataulut ja perhoset, mutta tämän minä löysin. Tässä huushollissa on vaikea löytää mitään hyvää kuvakulmaa, koska muuttolaatikoita on jo jokapuolella. Tätäkin kuvaa varten piti siirtää muutamaa. Maanantain on tarkoitus tehdä lopulliset kaupat ja seuraavana viikonloppuna on muutto edessä. Miten jaksa odottaa! Mutta toivottavasti teillä on mukava viikonloppu meneillään!

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. uijui, näyttäis ihan meillekin sopivalta taululta, jos joskus kyllästyt niin.. ;) Tsemppiä muuttopuuhiin! meillä non edessä päin vielä, mutta mielenpäällä alinomaan.

  VastaaPoista
 2. Hihii, todellakin joku on puraissut sitä! Sähän voisit tehdä tuollaisia itsekin. Tosin ehkä pienemmässä koossa, jos tulostusta ajattelee... Parolan asema -blogissa on loistavia ohjeita ja ideoita tuollaisten tekemiseen. Saisit sitten niitä perhosia ja kukkasia. Ihania printtejä löytyy esim. Vintage Printable sivustolta.

  Onnea muuttoon! Odotan innolla terveisiä uudesta kodista ♥ Joo ja täällä on ihan mukava ja rento viikonloppu meneillään. Kuuntelen musiikkia kotosalla ja vähän pistin itsekseni tanssiksikin tuossa lattialla ;)

  VastaaPoista
 3. Moi Eerika! Kiitos kovasti kommentistasi. Ja jättikiitos tsempeistä. Niitä tarvitaan. Mukavasti tuntuu tavarat menevän laatkoihin, mutta kun niitä laatikoita on jokapuolella. Ei mahdu kohta kulkemaan. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  Moi Sini! Arvaa olen muuten tehny jo niitä tauluja. Pitääpä kuvata ennenkuin menevät muuttolaatikkoon. Luulin jo laittaneeni, mutta tänään siivotessa ja pakatessa ne tulivatkin vastaan. En vaan löytänyt niihin tauluihin niitä metallisia kulmajuttuja.

  Kiitos, huomenna on H-hetki ja lopulliset kauppakirjat kirjoitetaan. Saadaan tietää lopullinen muuttopäivä. Nyt on jännää =) Melkein tekisi itsekkin mieli tanssi ilotanssia, mutta nuo muuttolaatikot on tiellä =) Uudessa kodissa sitten. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista