Fleamarket Finds from the WeekendI spent my whole yesterday in bed. I had a migraine attack again. Good thing is that I have found some kind of "cure" for me with drinking 5-6 litres water, light medicine and sleep. That is all I can do for now, but seems to work, at least now. I still have many months to go without proper medicine. But on Sunday we stopped by at flea market and we made some cool finds. Those linen cloths was found at the auction, but everything else was found on Sunday. Those old Arabia's plates were in such a good shape and I can never pass a good deal on Riihimäki jars.

Vietin eilisen päivän sängyn pohjalla taas migreenin kourissa. Olen löytänyt jonkinlaisen helpotuksen, juomalla 5-6 litraa vettä, kevyttä lääkettä ja uni. Se on nyt kaikki, mitä voin tehdä moneen kuukauteen ennen kuin saan taas ottaa sopivia lääkkeitä. Mutta kuitenkin sunnuntaina vointi oli mitä mainioin ja kävimme kirpuilla. Kirpputorilta löytyi taas ihania aarteita. Pellavaliinat olivat huutokaupasta, mutta Arabian vanhat lautaset ja riihimäen purkit olivat sunnuntain löytöjä.I wish you all a great day! Toivotan kaikille mukavaa päivää!!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. ihanat löydot... mä olen metsästänyt tuollaista matalaa, lasista, kirkasta purkkia! niitä on monen kokoisia ja vaikka kuinka luuhaan näillä kirpuilla, en tunnu löytävän sellaista mistään! maksaisinkin jo ihan kunnolla, jos vain tulisi vastaan...
  toivotaan, että vointi paranee!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis blogi, ihania löytöjä! T. Uusi lukijasi

  VastaaPoista
 3. Heippa! Onko sulla pellavaliinoille jo käyttötarkoitus, meinaan siis, että teetkö niistä jotain vai ovatko ihan tuollaisenaan? :) Ihanan pinon sait omaksesi! Ja lasipurkkeja tarvitsee AINA... Hyvä, että olet löytänyt vähän helpotusta. Itse olen opetellut rentouttavaa ja syvää hengitystä tänä syksynä. Se on kyllä tehokasta ja todellakin rentouttavaa. Ja muutenkin rentoutusharjoituksia tehnyt. Ohjattuna on kyllä kaikista tehokkainta. Väkisinkin tulee usein jännitettyä kehoansa. Toivottavasti voit seuraavat kuukaudet hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. MOikka Nipsu!. Kiitos, kyllä se tästä päivä kerrallaan. Täälläkin noita purkkeja on satunnaisesti liikkeellä ja jos tulee vastaan, niin yleensä hinnat ovat huimat. Tsemppiä metsästykseen!

  Hei Ruususuun äiti! Voi kiitos, kaunis. Ihanaa, että löysit perille. Tervetuloa mukaan. Toivotavasti viihdyt. Kävinkin kurkkaamassa blogiasi. Ihanalta näytää sielläkin. Mukavaa loppuviikkoa!

  Moikka Sini! Ensimmäisenä ajatuksena pellavaliinoille oli saada peppujen alle saunaan. Meillä ei ole aiemmin asunnossa ollutkaan saunaa joten eipä ole tullu liinoja hankittua. Ollaan saunottu milloin missäkin, kun molemmat kuitenkin ollaan saunojia. Oliskos sulla ollu niille joku hyvä muu idea käyttöä ajatellen? Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Toi laudeliinaidea onkin loistava! Niin kysäisin vain, kun niistähän voi tehdä kaikenlaista, varsinkin jos ovat vaikka vähän risoja. Käyttää siis ompelutöissä. Tai vaikka ommella yhteen isoksi "tilkkutäkiksi" tai pöytäliinaksi. Sohvatyynyiksi. Lautasliinoiksi jne ;) Ja hei, rentouttavia saunahetkiä!

  VastaaPoista
 6. Pitääkin miettiä, jos jättäis muutaman lautasliinoja varten. Hyvä idea =)

  VastaaPoista