B&W Noodels and a Challenge


Today I have spent most of my day sleeping. Damn you migraine!! But feeling alive again. I love eating chicken noodels when not feeling so well. It's fast, tasty and makes my tummy full. I'm so excited about this weekend. Tomorrow we are going to Pori to get something that I bought in Huutonet and our plan is also to visit some flea markets. On Sunday my mom and I are going to that Christmas rummage sale. Busy weekend, but all nice things to do. I also got a challenge from Nostalgiaa ja patinaa blog's Sanna-Pauliina. Thanks alot, sounds like a fun challenge =)
In this challenge you need to...

Olen tänään viettänyt suurimman osan päivästäni taas sängynpohjilla, Kiitos migreenin! Mutta taas elävien kirjoissa. Tykkään syödä kananuudelisoppaa aina, kun olo ei ole kovin hehkeä. Se on niin nopeaa laittaa, ihan maukasta ja saan siitä vatsan täyteen. Olen ihan täpinöissä tästä viikonlopusta. Huomenna meillä on edessä Porin keikka. Tuli huudettua huutiksesta jotain ja pitää käydä noutamassa. Samalla on tarkoitus katsastaa Porin kirpparit. Sunnuntaina on Lempäälän joulummyjäiset, johon äidin kanssa ollaan menossa. Kiireinen viikonloppu tiedossa, mutta kaikkea kivaa kuitenkin. Sain  Nostalgiaa ja patinaa blogin Sanna-Pauliinalta haasteen, Kiitos kovasti siitä. 
Tässä haasteessa on tarkoitus...
 • Thank the giver of the recognition/challenge Kiitä tunnustuksen antajaa
 • make a post of the challenge Tee postaus aiheesta
 • answer to ten questions Vastaa 10 kysymykseen
 • give this challenge to ten blogs that you think that have earned it Anna 10 blogille eteenpäin, jotaka oat sinusta sen ansainneet
1. Favorite color Lempiväri
My favorite color at this moment has to be grey, black and white Lempi värini tällä hetkellä on ehdottomasti harmaa, musta ja valkoinen
2. Favorite animal Lempi eläin
My favorite animal must be a cat, our Viiru Lempieläimen on kissa, meidän oma Viiru
3. Favorite number Lempi numero
Hmmm...Favorite number is 5. My street number already twice Lempi numero on 5. Pari kertaa jo asunut sillä kadulla
4. Favorite non alcoholic drink Lempi alkoholiton juoma
My favorite drink is green tea with orange flavor Lempi juoma on appelsiinin makuinen vihreä tee
5. Facebook or Twitter
I guess Facebook, I dont use Twitter Kaipa sitten FB, en käytä Twitteriä
6. Passion Intohimo
Chocolate and licorice together Suklaa ja laku yhtäaikaa tungettuna suuhun
7. Open or giving gifts Lahjojen avaaminen vai antaminen
I have to say I like them both Pitää myöntää, että tykkään molemmista
8. Favorite shape Lempi muoto tai kuvio
circle ympyrä
9. Favorite weekeday Lempi viikonpäivä
Must be Friday Täytyy olla perjantai
10. Favorite flower Lempi kukka
My favorite flower is tulip Lempi kukka on tulppaani

I give this challenge to these blog Anna tämän haasteen/tunustuksen seuraaville blogeille
 1. Hyvä Mieli
 2. kiss my blog
 3. white&black
 4. Tunnelmaa
 5. Absolutely white
 6. Voikukkapelto
 7. Ruususuu
 8. Kissanminttutie
 9. Jotain sinistä
 10. Villasukan koti
Have a great weekend! Mukavaa viikonloppua kaikille!

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. Toivottavasti migreenisi helpottaa.Itsekin kärsin samasta vaivasta. Kiitos haasteesta. Lauantai illan ratoksi rustasin haasteeseen vastineen. Oli paljon mukavampi sitä tehdä kuin siivota ;)

  VastaaPoista
 2. Heippa ja kiitos haasteesta! Yritän (muistaa) vastata siihen :) Miten muuten tämä sunnuntai meni? Toivottavasti loistavasti, vaikka aika märkää meininkiä on ollut. Ei paljoa ole tehnyt mieli ulos lähteä.

  Olen herkutellut melkoisesti tänä viikonloppuna. Perjantaina oli työpaikan pikkujoulut ja olimme yhdessä teatteriravintolassa. Tänään taas tarjosin jouluruuan perheelleni. On tuntunut mukavan jouluiselta ja tunnelmalliselta.

  Toivottavasti voit hyvin eikä tarvitse lähiaikoina syödä kananuudelisoppaa ;)

  VastaaPoista
 3. Moi Villasukka! Ole hyvä vaan haasteesta =) Joo on se migreeni viheliäinen välillä. Siivousta olisi meilläkin edessä, jotta kehtaa ystävät päästää ensi viikonloppuna sisälle. Ja kaipa sitä joulusiivoa pitäisi muutenkin harrastaa piakkoin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Moi Sini! Ole hyvä vaan haasteesta. Siinä menee muuten tovi kun vastaa, tai ainakin kun laitoin taas kahdella kielellä. No omapa on valinta =) Sunnuntai meni mukavasti, vaikka ihmiset olivat kuin uitettuja tullessaan sisälle. Kyllä se sää tietysti hieman verotti kulkijoita, mutta meni sentään jotain kaupaksikin. Hauskaa oli se, että meitä ihmeteltiin kyllä muutenkin, kun emme olleet paikallisia. Mutta kokemuksena taas hauska ja ehkä ensi vuonna uudelleen. Sitten ei oltais enää niin vieraita naamoja.

  Kävinkin nopeasti lukasemassa sun blogista viikonlopun herkku-uutisia. Tuun kyllä kommentoimaan =) Otti vaan tämän viikonloput reissut niin koville, että eilen menin puoli kahdeksan nukkumaan ja nukuin 12 tuntia putkeen. Sitten pari tuntia hereillä ja taas nelisen tuntia unta. Vieläkin ihan tokkurassa. En edes kerenny ensimmäistä adventtikynttilää polttamaan ja räpsäsemään tunnelma kuvia. Taidan viettää ensimmäistä adventtia sitten huomenna. Nyt tuntuu jo silmät lurpsuvan kiinni joten yöpuulle =) Kaipa se olo tästä tasaantuu taas. Mukavaa viikkoa ja tuun pian blogissasi käymään =)

  VastaaPoista