The StandLast weekend was a bit too busy for me. On Sunday night I went to bed around 8pm and slept almost 12 hours. Woke up on Monday and stayed up till noon and went to bed again. Finally I woke up around 6 pm and felt strong enough to get out of the bed. I guess I had too much to this weekend. I need to take it a bit easier now on. Finally that old stand is ready, painted and up in the wall. I remember cleaning those little lionheads with toothpick and saying to my mom that I guess I really love old things. I put in the baby's room. I should start decorate for Christmas too. I even forgot to light that first candle for Advent. Well next weekend then.

Viime viikonloppu oli ehkä liian hektinen minulle. Sunnuntaina päästyäni kotiin, menin nukkumaan jo kahdeksan aikoihin ja nukuin melkein 12 tuntia. Olin hetken valveilla ja menin iltapäiväksi vielä pötköttämään. Vastaa kuudelta maanantai-iltana tuntui voimia olevan riittämiin, että jaksoin nousta taas ylös ja puuhastelemaan. Ehkä pitää ottaa hieman rennommin tästä lähtien, jotta pysyn hereillä. Vihdoinkin vanha naulakko on hiottu, maalattu ja nakattu seinälle. Se ripustettiin tulevaan lastenhuoneeseen. Nyt pitäisi kyllä kaivaa joulukoristeita esille. On niin arkisia kuvia ja tunnelmia. Unohdin polttaa adventtina kynntilänkin. No onneksi on ensi viikoloppu.

Have a great start to your week! Mukavaa viikon alkua kaikille!

HuGs
-S-

9 kommenttia

 1. upee naulakko! ja joskus on hyvä ladata akkuja oikein kunnolla :D ja nukkua kellonympäri.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hieno! Ja on kyllä tärkeä karsia ylimääräistä pois ettei mene ihan puhki.

  VastaaPoista
 3. Hei A kiss from the past! Kiitos. Se löytyi mieheni vanhempien autotallista. Se on kyllä ollut aikamoinen aarrepaikka.

  Moi Selma! Kiitos kovasti. Nyt naulakko odottaa kivoja juttuja roikkumaan ja joku taulu pitää laittaa siihen päälle. Joulua kohden otan kyllä rauhallisemmin =)

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea pienesta maailmaan aikojasta! Naulakko on ihana ja siina roikkuu pinkit tossut... ;)

  Varastoon ei voi nukkua, mutta velkaan voi ja pitaakin! Paljon jaksamista :)

  VastaaPoista
 5. Ihana naulakko, meillä samanlainen, vähän vain toisen värinen. Siitä on kiva laittaa roikkumaan kaikkea :). Muistahan levätä ja pysähtyä kiireen keskellä.

  VastaaPoista
 6. Hei Eryah! Kiitos kiitos, kovasti jo odotellaan pienokaisen tuloa. Matkaa on vielä viimeinen kolmannes. Juu pientä vihjettä ehkä pienokaisen sukupuolesta on havaittavissa =) Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  Hei Villasukka! Tuossakin naulakossa oli aikas monta maalikerrosta putsattavana, mutta päädyttiin sitten ihan vain valkoiseen väriin. Otetaan rennosti tottakai =) Mukavaa viikkoa sinulle!

  Hei Riitta Sinikka! Kiitos kovasti =) ja tervetuloa mukaan. Toivottavasti viihdyt =) Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Onnea suuresti! :) Ja teidän kodista tulee ihastuttava. Muistan tuollaisen senkin lapsuudestani. Harmi ettei sitää ole enää. Huolisin omaankin kotiin heti!

  VastaaPoista
 8. Moi Saija! Kiitos kovasti onnitteluista. Nyt meillä on täällä vähän jännät paikat, mutta onneksti tilanne näyttää rauhottuneen. Ei tarttis ihan vielä pienen tulla, vaikka kovasti jo häntä odotammekin. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista