DIYIt's been a real pleasure to see other bloggers starting to get ready for this year's Christmas. Blogs have beautiful decoration ideas for the holidays. Sini  asked me some time ago what will I do with all my linen cloths that I got from the auction. I was going to use it all for sauna, but I've had this tree-decoration idea on my mind for at least 2 to 3 years so finally I had a chance to make it happen. It's from a book Joulun taikaa. Simple ideas for Christmas dcoration. I made one with pearls and one with lace. Maybe this house will get some winter wonderland feeling too. I put my Christmas lights outside, soon it's time for inside too. Just have to find the ones I like.


On ollut mukava seurailla muiden bloggaajien tunnelmallsia postauksia koskien tämän joulun fiilistelyä. Teiltä saa taas ihania ideoita tähänkin jouluun. Sini kyseli taannoin, mitä ajatuksia minulla oli pellavaliinoille, jotka loppukesästä huusin huutokaupasta. Minun piti käyttää ne kaikki saunan lauteilla, mutta minulla on ollut tämä kuusi-koriste mielessä jo muutamia vuosia ja nyt sain lopultakin jotain aikaiseksi. Se on kirjasta Joulun taikaaa. Kirjassa on mukavia ja helppoja joulun ajan koristeideoita. Tein yhden kuusen helmillä ja toisen koristelin pitsinauhalla. Ehkä mekin saamme näin hieman talven ja tulevan joulun tunnelmaa myös omaan kotiimme. Olen ulos ripustanut jo jouluvalot vanhoihin tikkaisiin, kohta on aika laittaa valoja sisällekkin luomaan tunnelmaa. Ensin vain pitää löytää sellaiset, josta pidän. 

Have a good night everyone! Mukavaa iltaa kaikile!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Kiitos Selma! Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania kuusia. Itselläkin on hirveä into ommella kaikkea jouluista kivaa kotiin... Hyvää lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Moi Marianne! Kiitos kovasti. Kaikenlaista kivaa tosiaan pörii mielessä joulua ajatellen. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Mukavaa sunnuntaita ja isänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Hei, tosi kiva kuuset! Rauhalliset ja tyylikkään näköiset. Mäkin olen tehnyt pari kuusta tuolla ohjeella. Mutta ihan perinteiset punaisen ja valkoiset :) On muuten ihana fiilis, kun olen ripotellut valosarjoja kotiin ♥

  VastaaPoista
 5. Tuo jouluvalojen hankinta on kyllä ehdottomasti seuraavana listalla. Tunnelmaa pitää saada. Kynttilöitä en ole vielä hirveästi poltellut, kun tuo yksi viiksekäs tykkää käydä räppäämässä tassulla joten pitää olla lähettyvillä kynttilöitä. On se kumma kuinka mont kertaa sekin on viiksensä saanut rullalle, mutta silti ei ole oppinut. Pöhkö kissa =)

  VastaaPoista