Bold Choice


... at least for me. It's not all black and white in our home. This wallpaper was a little bit of shock for me and took time to digest. Well I love the wallpaper, but this color wasn't my first choice. Now it stays because I grew in to it. It's perfect.

Kaikki ei suinkaan ole mustavalkoista meilä kotosalla. Tämä tapetti oli aikamoinen shokki ensitapaamisella ja kesti tovin ennen kuin olin asiaa sulatellut. Tapetin kuvio on ihana, mutta muut sävyt kyseisestä tapetista ovat ehkä olleet lähempänä sydäntä. Mutta nyt se jää, koska se on ihana.

Have a great Sunday! Mukavaa sunnuntaita kaikille!

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Tuohan todellakin on ihana! Itsekin olen tykännyt niistä muista sävyistä, mutta mutta... näyttää kyllä todella hyvältä! Ihanan tumma sävy - oikein hyvä tunnelmointiin :) Kutsun kohta itseni kylään teille, kun näyttää niin houkuttelevalta ;) Mukavaa ja levollista sunnuntaita myös sulle!

  VastaaPoista
 2. hienolta näyttää- joskus pitää tehdä rohkeet valinnat :D

  VastaaPoista
 3. Ei yhtään hullumpi ajatus Sini =) Tervetuloa vaan kylään. Vielä on paikat sekaisin, mutta kyllä minä teet keitän. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Kiitos a kiss from the past. Se on totta. Ei elämä voi olla pelkästään mustavalkoista =) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Oi tuo tuoli on niin kaunis!! Ja tapettikin näyttää kivalta ja siis juurikin nuo yhdessä ovat kaunis yhdistelmä. Tosi nätiltä näyttää muutenkin uudessa kodissanne, onnea vielä!
  T: Saija http://www.divaaniblogit.fi/blogit/cosyhome

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis Saija =) Paljon on vielä tehtävää edessäpäin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Oispa muuten hauska nähdä! :) Meillä taitaa olla hiukan välimatkaa? Asuitteko Turussa tai siellä main? Itse asun Järvenpäässä. Käyn Helsingissä töissä, joten jos liikut siellä päin, niin voisi käydä joskus kahvilla :)

  VastaaPoista
 7. Tuo kahvittelu pitääkin toteuttaa =) Turussa päin tosiaan asutaan ja tarkemmin tällä hetkellä uusi koti on Raisiossa. Mutta Helsinki ei kuullosta yhtään hullummalta vaihtoehdolta =) Tämän vuoden puolelle saattaa olla hankalahkoa, mutta ensi vuoden alussa, kun olen vielä yhtenä kappaleena voitaiskin koittaa sopia =) Tähän täytyykin palata!

  VastaaPoista