Moved and SettledI don't even know where to start from. Finally we have moved in and settled. Lots of things are undone, but it starts to feel like real home. We have got rid off almost all the banana boxes. Downstairs is waiting for it's wall paper and drapes. Upstairs is another story. My office and the kid's room still needs paint and furniture. Bedroom is under a working project. But that is the fun part eh! Here's some pics from the living room and hall way.


En oikein tiedä mistä aloittaa. Olemme lopultakin muuttaneet ja asettuneet uuteen kotiimme. Paljon on vielä tekemättä, mutta talo alkaa tuntua jo kodilta. Melkein kaikki banaanilaatikot on jo tyhjennetty. Alakerta odottaa uutta tapettia seinälle ja verhojen ompelua. Yläkerta onkin toinen juttu. Työhuone ja lastenhuone odottaa maalausta ja huonekalut uupuvat täysin. Makuuhuone on myös projektin alla. Mutta toisaalta se sunnittelu onkin se hauskin osuus. Tässä muutama kuva olohuoneesta ja eteisestä. 

Have a great day everyone! Mukavaa päivää kaikille!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Onnea uuteen kotiin! Näyttää ihan sulta :) Kivoja yksityiskohtia. Mustaa ja valkoista ja kaunista ruskeaa. Kyllä kelpaa nautiskella ja suunnitella kaikkea kaikessa rauhassa.

  Voi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Hi, I'd like to invite you to post your giveaways on our giveaway directory: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Please submit your blog here: http://www.giveawayscout.com/join/ Once you receive our confirmation email you can post your giveaways on our site. Thanks.

  VastaaPoista
 3. Moi Nipsu! Kiitos kaunis =)

  Moi Sini! Kiitos ystäväiseni. Pikkuhiljaa suunnitellaan ja laitellaan. Vointi on ollut sen verran alakanttiin taas viime päivinä, joten aikaa on vietetty enemmän sängynpohjilla, kun sisustuksien parissa. Kyllä se tässä =)

  VastaaPoista