And the Chase Begins

I loved Dooda's last post about buying Christmas presents...You want to find the perfect one for everyone. It's not about the price (well sometimes) or size or is it really practical or irrational when it's the one. Do you really have to have a useful present or can it it be nonsens? I always ask "What do you want for Christmast?" In that case I guess I'm more into practical gifts, or am I just trying to get through the easy way and not use my imagination? Sometimes it's hard to find gifts that are personal.

Well anyways...This book is on my Christmas wishlist. I took a little peek in a store the other day. Definitely must have! (Do I need it, maybe not, but it's fun) That is my husbands idea of Christmas gifts, it's about Not-Must-Have-Things that you want anyway. What do you have on your Christmas wishlist?

Doodan viimekertainen postaus oli ihan huippu koskien joululahjojen hankintaa. Moni meistä haluaa ostaa juuri sen täydellisen lahjan. Ei ole kyse lahjan hinnasta (vaikka joskus onkin), tai koosta, tai onko se käytännöllinen vai pelkkää huuhaata. Pitääkö joululahjojen olla käytännöllisiä vai voivatko ne olla ihan turhiakin? Itse kysyn usein "Mitä joulahjaksi toivotaan?" Ehkä sitten itse olen enemmän käytännöllisten lahjojen kannalla vai enkö vain osaa käyttää mielikuvitusta ja haluan päästä helpolla. Joskus on vain vaikea löytää persoonallisia lahjoja. 


Mutta kuitenkin...Yllä oleva kirja on minun joululahjalistalla. Kurkkasin sitä viime kauppareissulla. Pakko saada! (Tarvitsenko sitä, en ehkä, mutta se oli hauska). Mieheni mielestä jouluhjojen idea on olla hauskoja ja Ei-Ehkä-Pakko-Saada, mutta haluat kuitenkin. Mitäs on sinun lahjalistallasi?

Have a great day! Mukavaa päivää kaikille!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Ihana kirja ja upea kuvaaja! Juho Huttunen on tosi taitava! Mä haluaisin myös sen K niin kuin koti-kirjan.

  VastaaPoista
 2. Mä haluisin kans päästä käsiksi tuohon kirjaan. Lainaan varmaankin kirjastosta :) Ja lahjoista... mun mielestä parhaat lahjat ovat sellaisia tarkkaan mietittyjä ja just että siinä on jotain hauskaa mukana. Mä en ole oikein keksinyt mitään lahjalistalle (tai ne mitä oon, niin on turhan kalliita). Sanoinkin siskolleni, että dyykkais vaikka roskiksesta mulle jotain :)

  Hei ja palataan tosiaan siihen kahvitteluun! :) Varsinkin jos oisit tulossa alkuvuodesta Helsingin suunnalle. Ois huippua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä Selma. Pitääkin perehtyä kyseiseen kirjaan myös.

  heip Sini! Tarkkaan mietityt lahjat on kyllä parhaita. Tietyille ihmisille on helpohkokin löytää juuri heille sopivia lahjoja, mutta lapsille ja lapsiperheille tulee enemmänkin kysyttyä tarpeita ja neuvoja. Edistyn persoonallisuuden luomisessa siten, että tänä vuonna tuunaan paketit itse, enkä paketoi vain kaupan joulupaperirulliin. Toisaalta lapsille saatan laittaa kaupan paperia. Onko teillä muuten tapana ostella aikuisten kesken lahjoja tai kavereiden kesken? Me ostellaan perheen kesken, mutta ollaan rajoitettu lahjojen määrää aikas minimiin. Lapsuuden ystävien kanssa vaihdetaan lahjat edelleen, mutta ei oikeastaan muiden kavereiden kanssa. Ja sitten se joulukorttivimma...no siitä sitten ensi kerralla =)

  Eiköhän retki helsingin suuntaan olisi mahdollinen. Olis kyllä mahtis tavata =)

  VastaaPoista
 4. Mä oon vähän jumissa tämän joulun lahjojen kanssa... :) vaihdamme perheen kesken lahjat (vanhemmat ja siskot + veli) sekä sitten ystävien kanssa. Työkavereita ja joskus kampaajaanikin olen muistanut pikkuisilla itsetehdyillä herkkulahjoilla. Toisten muistaminen ja ilahduttaminen on kyllä ihan parasta! Saas nähdä, miten joulukorttien laita on tänä jouluna :) olen kamalan viimetipan ihminen, vaikka joulusta puhumisen aloitankin niin aikaisin.

  Voi hyvin! :)

  VastaaPoista