Something RETRO


Here is something retro that we picked up from a vintage store the other day. It's in a really good shape and the price was even better. Now I need my wallpaper on the wall. Orange is not really my color.  Hopefully during the Christmas break we have time to do it. Any great tips what to put on this sideboard?

Lisää retroa olohuoneeseen. Vihdoinkin löysimme mieleisen senkin olohuoneeseen eräästä vanhaintavaraliikkeestä. Senkki on hyvässä kunnossa ja hinta saa suu pielet korviin. Ehdottomasti löytö. Nyt kun vain saisi ne tapetit jo seinälle. Koko fiilis muuttuisi olohuoneessa. En oikein välitä oranssista, joten nuo kukat saavat lähteä. Toivottavasti joululomalla on aikaa laittaa ne tapetit. Oliskos muuten hyviä ideoita, mitä laittaa tuohon senkin päälle koristeeksi? Nyt se on niin yksinäinen ja tyhjillään.

HuGs
-S-

ps. Tervetuloa Riitta =)

6 kommenttia

 1. Heippa! Hieno senkki. Just teidän tyylinen :) Ja kieltämättä toi tapetti ei ehkä ole teidän tyylinen... vaikka kuvissa oranssit kukat sopivat sävyiltään senkkiin hyvin. Onko sopiva tapetti jo mielessä? Ja nythän voit tehdä jonkun jouluisen asetelman senkin päälle tietty ;) hyvin tilaa laittaa esille kaikenlaista. Mä olen kotonani jo kaikki tilat käyttänyt jouluisesti, että jo vähän kaipailen lisätilaa sille saralle... Mukavaa loppuviikkoa ja alkanutta joulukuuta! Arvaas, mulla lähtee muutaman tunnin päästä lento Wieniin... joulumarkkinat odottavat!! :) :)

  VastaaPoista
 2. tyylikäs senkki! tuo laaja pöytäpinta saa ihan mielikuvituksen kukkimaan.. siihen voi sommitella vaikka mitä! :D havun tai katajanoksat jouluksi? johonkin purkkiin tai tölkkiin.. tai levysoitin :)

  VastaaPoista
 3. Upea & tutunnäköinen! Meiltä löytyy samaa mallia, mutta yhdellä lisäkaapilla!

  VastaaPoista
 4. Moi Sini! Täältä TYKSistä kirjottelen. Sinun matkasi Wieniin kuullostaa niin hyvältä. Meillä oli tarkoitus lähteä Tukholman joulumarkkinoille, mutta katsotaan nyt miten tämän tilanteen kanssa oikein käy. Olohuoneeseen on tapetti jo tilattu ja odottaakin laittajaa. Päädyttiin siihen Tapiovaaran numerotapettiin. Aika graafinen valinta mustavalkoisuudessaan, mutta luulen, että se sopii juuri meille. Odotan jo kotiin pääsyä ja joulun laittoa, vaikka se sitten tapahtuisi miestä ohjaamalla sängystä käsin =) Toivottavasti sinulla on ihana matka ja teet jouluisia ja miksei ei jouluisiakin löytöjä =)

  Kiitos a kiss from the past. Oksia olen ajatellut ja jos niihin sitten muutaman jouukoristeen kiinnisttäisi. Jotain simppeliä. Voih levysoitinkin on käynyt mielessä. jos raahais sen porukoiden vanhan. Pitää miettiä. Nyt ajatukset muualle, mutta joulua silti odotellaan jo kovasti. Mukavaa viikonloppua!

  Moi Aniliini! muistankin käyneeni ihailemassa sitä teidän senkkiä. Se on niin makee. No nyt löytyi meillekkin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Okei, nyt ma tykkaan ihan tosissani. Upea senkki! Ja onpa hyvassa kunnossa :o Minkalaista tapettia ajattelit?

  VastaaPoista
 6. Moi Eryah! Kiitos, on kyllä minunkin mieleen. Tapetti on tosiaan jo hankittu ja valituksi tuli Tapiovaaran numerotapetti. Graafinen ja mustavalkoinen, mutta toisaalta ajaton. Lopullisen ilmeen näkee kun saadaan se lopulta seinälle. Kukakohan sen sinne laittaa =)

  VastaaPoista