Sometimes life changes too fast...


Yesterday was horrible. We rushed in to the hospital and kept all our fingers and toes crossed that our little one doesn't come too early in to this world. Things are looking better now and have calmed down. Hopefully I get to go home tomorrow or on Monday still in one piece.


Eilinen oli kamala päivä. Kiirehdimme sairaalaan ja pidimme kaikki sormet ja varpaat ristissä, että pienokainen ei tulisi maailmaan ennen aikojaan. Nyt tilanne näyttää rauhottuneen ja toivon mukaan pääsenkin kotiin huomenna tai maanantaina ja vielä yhtenä kappaleen.

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. On ollut varmasti pelottava kokemus, sitä kun aina toivoo asioiden menevän mahdollisimman hyvin ja varmimman mukaan. Toivottavasti pieni vielä päättää pysyä turvallisessa pesässään ja kasvaa vahvemmaksi.

  VastaaPoista
 2. Hui! Mä säikähdin jo tuota otsikkoa et mitähän on tapahtunu..
  Toivottavasti siellä on nyt kaikki hyvin ja pieni malttaisi vielä vähän aikaa odottaa ja kasvaa masussa :)

  VastaaPoista
 3. Hui :( Toivomme kanssasi oikein lujasti että vauva viihtyy masussasi vielä...itselläni ollut molemmista hieman samanlaisia pelkoja, jotka (onneksi)osoittautuivat sitten turhiksi. <3

  VastaaPoista
 4. Moi Miia! Kyllä sitä kieltämättä oli aika hysteria perjantaina päällä kun sairaalaan lähdettiin. Tilanne tuntuu kuitenkin rauhottuneen ja supistuksia ei ole ollut ollenkaan. Huomenna toivottavasti kotiin =)

  Moi J! Nyt mennään parempaa suuntaan. Peukut pidetään pystyssä, jos huomenna pääsisi jo kotiin. Lääkäri tulee huomenna kierrokselle ja ultrataan. Nyt toivotaan parasta. Hyvät sykkeet on pienellä ollut koko ajan =)

  Moi Heidi! On se huoli niin mahdottoman suuri, kun pieni aarre vatsasa. Nyt näyttä kuitenkin hyvältä. Toivotaan, että lääkäri päästää huomenna kotiin. Onneksi on muuten tämä läppäri täällä ja pääsee vaikka blogeja lukemaan =) Se on mukava kuulla, että vaikeista asioista olet myös sinä selvinnyt, josko sitten minäkin =)

  VastaaPoista
 5. Hyvaa jatkoa, ja taalta kasky pienelle pysya paikoillaan viela hetki! Nyt ei muuta kuin jalat poydalle ja relaten :) Toivon sydamestani tilanteen rauhoittuneen ja kaiken olevan hyvin!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Eryah. Lääkäriä odotellaan juuri paikalle, jotta saadaan lopullinen "tuomio" Nyt vaikutta kuitenkin tilanne hyvältä =) Peukkuja ja varpaita pidetään pystyssä ja ristissä =) Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 7. HUH! Onpa karmaisevan jännittävä kokemus :/ Ihan tuntui vatsan pohjassa itsellänikin. Mutta onneksi tilanne on parempaan päin, ilmeisesti!? Ja kaikki menee varmasti aivan loistavasti vielä! ... Oli muuten hieno ja onnistunut reissu. Mukaan tarttui vähän pieniä jouluisia juttuja ja yksi kiva kirpparilöytökin (vanha herätyskello, jee, pastellin vihreä ♥). Tosin tuomisena tuli oksennustautikin (tosin ilmeni vasta kotona). Käsittämätöntä. Edellisen kerran sairastin tautia joskus yli 15 vuotta sitten... onneksi alkaa olla jo taittumaan päin ja ruokaakin tekee jo mieli.

  Voi hyvin ja levollisin mielin!

  VastaaPoista
 8. Moi Sini! Pelkällä säikähdyksellä selvittiin tällä kertaa, mutta tilannetta seurataan. Se voi valitettavasti uusiutua koko loppuraskauden ajan, mutta pidetään peukkuja, että ei tulisi ollenkaan. Kiva kuulla, että reissu on sujunut mukavasti ja teit kivoja löytöjäkin. Mutta voi kurjuus, oksennustautia, huh huh. Se on sitten kamalaa. En muista koska itselläni olisi ollut viimeksi, mutta kuitenkin sen muistaa, että kamalaa se on. Toivon pikaista paratumista. Keltaista jaffaa, se auttaa ainakin minulla. Ainoa mikä pysyy silloin sisällä. Toivottavasti huomenna voit jo paremmin. Tsemppiä! PS. laitoin sulle gmailiin spostia

  VastaaPoista