Home sweet HomeI'm so glad to be home. Three stressfull days in the hospital are done and over. I needed some fresh air so I collected some brushwood from our yard and stick those in a jar. I dug up some Christmas decoration and lights to set some Christmas feeling to our living room.


Tuntuu niin hyvältä olla kotona. Kolme stressaavaa päivää takana sairaalassa ja nyt kotona. Tarvitsin todella paljon raikasta ilmaa, joten kotiin tullessani halusin hääriä hetken pihalla ja hengittää. Keräsin myrskyn heittämiä risuja ja laitoin ne purkkiin. Hain muutaman joulukoristeen ja laitoin valot purkkiin. Heti tuli jouluista tunnelmaa olohuoneeseen.

Thanks for you thought and words on my last post. You really cheer'd me up when I was in the hospital. Kiitos viimepostauken ajatuksista ja sanoista. Ne todella piristivät minua sairaalassa.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Hei! minä en ennättänyt oman koulukiireen keskellä ollenkaan toivotella zemppiä! mutta parempi myöhään kuin ei koskaan :)
  raikas ilma tekee kyllä hyvää! ja kotona on ihanaa olla!
  zempit!

  VastaaPoista
 2. Onneksi pääsit kotiin vielä yhtenä! Tsemppiä!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Jaksamista! Ihastuttavia jouluoksia sinulla :))

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että olet kotona nautiskelemassa! :) Ja kiitos postista! Luin sen juuri ja vastasin samantien :)

  VastaaPoista
 5. En ole ehtinyt blogeissa hetkeen piipahtaa, joten sydän kyllä hyppäsi kurkkuun kun olit kirjoittanut blogiini, että olet sairaalassa. Otahan nyt rauhallisesti äläkä joulustressiä nappaa mukaasi :).

  VastaaPoista
 6. Hei A kiss from the past! Kiitos tsempeistä. Niin piristävät mieltäni =) Kotona on tosiaan ihana olla. Meille satoi näköjään tänään vasta ensi lumikin. Mukavaa viikkoa!

  Moi Selma! Kiitos ystäväiseni =) Tuntuu todella hyvältä olla taas kotona. Rauhallisesti nyt edetään =) Mukavaa viikkoa!

  Moi Eerika! Kiitos paljon. Voimia vielä tarvitaan, kun matkaakin on. Jotain jouluntynkää oli yritettävä, joten oksilla mentiin =)

  Moi Sini! Kiitos postistasi. Oli aivan ihan kuulla sinusta. Laitan taas uutta tulemaan, kunhan ihmiset ovat ensin käyneet kurkkaamassa vointiani ja tilanne rauhottuu tälle päivälle =)

  Moi Villasukka! Ihan on olla kotona ja kiitos viestistäsi. Kaikki näilllä näkymin taas kunnossa, mutta hyvin rauhallisesti edetään ette tilanne uusiudu liian nopeasti. Mahdollisuudet ovat kyllä korkeat, muuta päivä kerrallaan. =)Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista