When you have space...This morning we took it easy. My husband weren't home for the night. He had school weekend. J and I slept pretty good. Woke up to eat couple times. When you are sleeping alone, do you use that whole space in the bed if you have a chance?

Tänä aamuna otettiin iisisti. Mieheni ei ollut viime yönä kotosalla, koska hänellä oli taas kouluviikonloppu. J ja minä nukuttiin aikas hyvin. Herättiin syömään pariin kertaan. Käytättekö muuten koko tilan sängystä,  kun olette yksikseen, jos mahdollista?

Have a great weekend! Kivaa viikonloppua!

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Minä ainakin nukun viistosti poikittain. Kotosalla lapset tulevat viereen ja harvoin tähän pystyn, mutta työmatkoilla valtaan koko sängyn :) Ihanaa kun on tilaa.

  VastaaPoista
 2. Tila pitää ottaa haltuun kun se on mahdollista ottaa :) :)
  mukavaa viikonloppua!
  mulla oli koulua kans, joten kohtalotoveri olen.

  VastaaPoista
 3. Moikka Minna-Leena!
  Kiva kun jätit kommentin niin löysin sinun aivan ihanaan blogiisi =) Tila on tosiaan ihanaa =)

  Hey A kiss! Otahan rennosti kouluhommien lomassa. Aurinkoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 4. Minä taasen nukun mielelläni pienessä pesämäisessä paikassa omalla paikallani, peiton alla ja tuhansien tyynyjen ympäröimänä :) (vaikka mies olisi poissa)
  Ja nukun myös paremmin, kun mies on paikalla :)

  Mikä lie symbioosi ;D

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Moi Ruusa, mullakin vaihtelee. Joskus annan miehen puolen olla sijattuna, mutta joskus otan koko vuoteen haltuun =) Aurinkoa myös sinun viikoloppuusi

  VastaaPoista
 6. Täällä mies myös koko viikonlopun reissussa ja tila on otettu haltuun :) Onnistun usein kietomaan itseni tuplapeittoon ihan jumiin, kun olen yksin :D

  t. Anu

  VastaaPoista
 7. Moi Anu!
  Meillä on pakko olla omat peitot tai mies pöllii mun peiton keskellä yötä =)

  VastaaPoista