My OfficeStill needs a little TLC, but it's getting there. I bought my String from Stockholm's visit last year. It's still empty. I covered an old shoebox and now it hides all kinds of things. That old card file was my husband's find from his work.

Työhuone tarvitsee vielä hiontaa, mutta pikkuhiljaa sekin valmistuu. Ostin valkoisen String-hyllyn viime vuoden Tukholman keikalta. Se on vielä tyhjä, mutta kaunis niinkin. Vanhoja kenkälaatikoita tuli päällystettyä ja nyt saan piilotettua kaikenlaista tilpehööriä. Tuon vanhan kortiston mieheni löysi työpaikaltaan.

Have a sunny Sunday! Aurinkoista sunnuntaita!
HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Pikkuhiljaa onkin ihan paras juttu monesti noissa sisustusasioissa :) Toivottavasti viikonloppu on mennyt kivasti. Siltä se ainakin kuulostaa! Mulla oli tosi tiivis koulutusrupeama ja huh, kun ajatukset ovat ihan ties missä. Palaan pian! ;)

  VastaaPoista
 2. Moi Selma ja Kiitos =)

  Moi Sini! Viikonloppu meni tosiaan mukavasti =) auringosta on nautittu. Mutta me palaamme =)

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi kivalta :) Mistä tuollaisia kirjoitusalustoja, jotka seinällä, voi ostaa?

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä ihan tosi kivalta työnurkkaukselta! Ihana lokerikko ja ihastelin myös edellisessä postauksessa näkyvää sängynpäätyä, wau!

  VastaaPoista
 5. Moi Anu! Kiitos, jaa-a mitäköhän tuohon sanois. hmmmm... Mun mies on löytäny nuo kappaleet omalta työpaikaltaan, joten en osaa oikein sanoa. Mahtaiskohan niitä saada jostain kirjakaupasta. Ainakin noita kiinnikeitä saa, jos vaikka tekee itse, vaikka paksusta pahvista.

  Moi Saija! Kiitos kovasti =) Tuo ovi oli kyllä aika löytö Tamminaulasta, Maskusta niiden kaikkien ovien joukosta. Tykkään sen väristä =)

  VastaaPoista
 6. Suvielina, kiitos vastauksestasi :) Koitan katsella kirjakaupoista. Tamminaula on oikea aarreaitta, käytkö usein siellä?

  T. Anu

  VastaaPoista