BuGsSummer is here and so are the bugs. Bees, flies, mosquitos and gadflies. Not a huge fan any of these. Well good news is that the plan for building the porch proceeds. The old little vestibule will be broken and a bigger porch will be build in it's place. There was a big bee nest between the old walls. No residents at home. I have to start looking for an old wooden couch for the porch. I was thinking of having a grey wooden floor, but when I saw Sini's beautiful kitchen floor, I have to think again about the color.

Kesä on täällä ja samoin myös ötökät. Ampparit, kärpäset, hyttyset ja paarmat eivät ole suuren fanituksen kohteena. Hyvä uutinen on se, että uuden verannan rakentaminen edistyy. Vanha tuulikaappi sai romutustuomion ja uusi veranta rakennetaan sen tilalle. Seinien välistä löytyi kiva ampiaispesä. Onneksi asukas luku nolla. Nyt pitääkin alkaa metsästämään vanhaa puusohvaa verannalle. Olin ajatellut harmaata puulattiaa, mutta kun näin Sinin ihanan keittiön lattian, pitää miettiä asiaa vielä uudelleen.

HuGs
-s-

4 kommenttia

 1. No sitäpä kannattaakin miettiä ;) Teillä oli siis tarkoitus rakentaa se veranta tämän kesän aikana? Onko hommat jo alkaneet muuten kuin, että vanha on purettu pois? Jee, kivaa hommaa siis siellä! :) Mulla on nyt meneillään koko loppuviikon koulutusta, puuh, melkoista, mutta mukavaa :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Moi Sini! Tarkoitus olis tosiaan. Vielä asioiden eteneminen on paperisodassa, jota kaupungin kanssa käydään, mutta etenee jo, kun miehet kävi mittaamassa. Joo tuli pieni takapakki, kun lupaa haettaessa ilmeni ettei tontti muutosten jälkeen tonttia ei oltu kaavoitettu uudellee. Virkailija sanoi maksavan 850e, mutta jollain konstilla mies sai sen 280e. Vanhaa on aloitettu purkaan jo pois, mutta rappauksen poistamiseen tarvitaa joku hiukan järeämpi kone. Tsemppiä koulutusviikkoon!!! ja kivaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 3. Oh Suvi that blue floor of Sini's is DIVINE....!!!!!

  I look forward to seeing what you decided to go with....!!!

  Cheers,
  Tamarah :o)

  VastaaPoista
 4. Tamarah, I know =) I sure will let you know what I end up doing =)

  VastaaPoista