Must Do Ideas

Today we had a break from gardening, but here's some cute ideas that I found from Pinterest. A suitecase for flower is a must do. I already have a suitecase for that. Old window is ready to go too. I need to find a milk jug or some type of jar to do something like that. I like the idea of spilled milk. Weather is perfect to be out side now. I haven't bought summer flower yet, but nights can be cold so I will wait just a little longer. So we hada break from gardeningm but not a break from cleaning. Today we cleaned our cellar. So much hazardous waste. My husband demolished an old sauna and we are making that cellar space for clean room for storage.

Tänään pidettiin taukoa puutarhahommista, mutta löysin Pinterestistä kivoja idoita puutarhaan. Matkalaukkukukat on ihan pakko tehdä. Matkalaukku minulla onkin jo valmiina. Vanhoja ikkunoita voisi kiikutella myöskin puutarhaan. Niitäkin löytyy. Maitokannu olisi kiva löytää tai jokin ruukku. Tykkään kyllä ajatuksesta kaatuneesta maidosta. Sää on mitä mahtavin tällä hetkellä. Kesäkukat ovat vielä ostamatta, mutta ajattelin vielä hetken odotella ettei halla vie niitä mukanaan. Tänään pidettiin siis taukoa puutarhasta, mutta siivousta on silti riittänyt. Kellarin siivous oli tänään edessä. Mieheni on hajottanut kellarissa olleen vanhan saunan ja sinne olisi tarkoitus tehdä siistit säilytys- ja varastotilat.

Have a sunny weekend! Aurinkoa viikonloppuusi!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. No onpas kyllä ihania ideoita tosiaan :)
  Ollapa vielä siinä pisteessä, että pääsisi näistä sisäremonteista ulkohommiin niin toteuttaisi heti jonkun noista!!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihan huippuideoita! Laitathan sitten kuvia omista tuotoksistasi :) Tuo kaatunut maito on ihan yksi parhaista! Ihanat ilmat nyt viikonloppuna. Ajattelin kohta piipahtaa ulkosalla - ehkä kirjan kanssa. Mukavaa sunnuntaita sinne! Menee ilmeisesti touhuillessa?

  VastaaPoista
 3. Tuo kaatunut maitotonkka on kyllä mainio.. toimis meän mökin pihalla. Aurinkoisia puuhapäiviä!

  VastaaPoista
 4. Moi Ruusa! Meillä on myös sisähommia, mutta pakko päästä välillä ulos hommiin. Sisähommat eivät vaadi kuin maalia ja listoja, joten ne saa nyt odottaa.

  Moi Sini! Juu laitan varmasti kunhan saan ne toteutetua. Ensin pitää metsästää maitotonka ja hakea kesäkukkia. Täällä on kyllä aivn ihana ilma. Mies olikin ulkona pitkään. Minä pöhkö olen ollut sisällä, kun sain inspiksen jatkaa sitä tuolin verhoilua joten olen tahkonut sen kanssa. Toivottavasti tulee hyvä...Kivaa sunnuntaita sullekkin =)

  Moi Eerika! Juu tykkään kans. Se täytyy ehdottomasti toteuttaa. Meillä on niin mäkinen tontti ni sopii hauskasti. Pitää vaan miettiä se paras paikka sille =) Aurinkoisia päiviä myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Oh I LOVE jthese ideas Suvi....Isn't Pinterest just the BEST place Ito go for inspiration....!!

  Cheers,
  Tamarah :o)

  VastaaPoista
 6. I love Pinterest =). Now I have couple things for the garden done =)

  VastaaPoista