Sometimes...You never know when...
I haven't shown much pictures of the house and it's rooms here. Lot is still unfinished and I guess interior design is a never ending project and that is the beauty of it eh! Well here is some pics of our downstair toilet. B&W feeling, but with towels you can bring some color. I love my poster that I bought from RK design shop. I think it's gives the right humor to our toilet. Wallpaper is from ferm LIVING.

En ole paljoakaan esitelyt taloamme tai sen huoneita. Paljon on vielä kesken, mutta toisaalta sisustamisen suhteen tuntuu aina olevan enemmän tai vähemmän kesken, mutta toisaalta sehän se hauskuus tässä onkin vai mitä? No tässä on meidän alakerran vessa. Mustavalkoinen fiilis, mutta pyyhkeillä saa sitten väriä tuotua. RK design shopista ostettu juliste kruunaa minusta vessan ja tuo hieman pilkettä silmäkulmaan. Tapetti on ferm LIVINGin.

With these pics I wish you a happy Friday! Näillä kuvilla toivottelen kivaa perjantaita!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää, toi juliste on hauska! ja tapetti tosi kaunis...lisää kotikuvia vaan kiitos, vaikka oliskin keskeneräisiä, ei haittaa :D Meidän koti ainakaan koskaan tule valmiiksi (niin, ei tällä tahdilla ;))

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen vessa teillä, aivan ihana tapetti ja hauska juliste! :) Lisää kotikuvia näkisin mielelläni minäkin, pieni (tai vähän isompikin) keskeneräisyys ei haittaa mitään. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä taulu, pilkettä pitääkin olla ;)

  Kiva oli muuten nähdä miltä näyttää tuolleen puoliksi laatoitettu ja ylhäällä tapetti. Meillä on pikkuveskin remppa tulossa heti kesän jälkeen ja ollaan mietitty miten ratkaistais asia ja tuokin vaihtoehto on yksi. Hyvältä näyttää! :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Nice! Kylläpä tuolla varmaan viihtyy.)

  VastaaPoista
 5. Ihana taulu ja tapetti, tykkään! Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Moi Heidi ja kiitos kiitos. Eiköhän tässä pikkuhiljaa saada talon muistakin huoneista kuvia aikaiseksi =) Kivaa viikonloppua!

  Moi Ginger! Kiitos paljon. Joo, koitan vaan ottaa rohkeammin kuvia muistakin huoneista. En tiedä mikä siinä ahdistaa kuvissa kun on keskeneräistä. Kivaa viikonloppua!

  Moi Ruusa ja kiitos =) Joo, ei hullumpi ratkaisu. Tämän talon edelliset asukkaat olivat päätyneet tuohon ratkaisuun ja meistäkin se oli ihan kiva, joten jätettiin se. Tapetti kyllä vaihdettiin =) Kivaa viikonloppua!

  Moi Selma Kiitos kiitos, Juu kyllä siellä ihan viihtyy =) Kivaa viikonloppua!

  Moi J, kiitos kovasti. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista